Modo- lanseeraus

Mulla on ollut silmälasit käytössä seiskaluokalta lähtien. Nuorempana niitä häpesin ja kuljinkin paljon ns. ”sokkona”. Kadulla kävelin tuttujen ohitse moikkaamatta ja pysäkillä bussi meni sivusuun, jee jee. Onneksi jossain vaiheessa sain piilolinssit, helpotti kummasti elämää. Nykyäänhän silmälasit ovat todella trendikäs asuste ja kaikkea muuta kuin häpeiltävä juttu. Itse käytän laseja todella paljon ja ne ovatkin mulle paitsi näkemisen apuväline, niin myös yksi asuste muiden joukossa. 

Pääsin ilokseni mukaan Indiedaysin ja KEOPSin yhteistyö- kampanjaan, sekä tutustumaan heidän silmälasivalikoimaansa Helsingin Esplanadin liikkeeseen. Ytimen liikkeen lisäksi KEOPSeja on myös Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Ketju panostaa laajaan ja persoonalliseen kehysvalikoimaan, sekä asiantuntevaan henkilökuntaan. Motto ”Jotkut puhuvat silmälaseista. Me puhumme tyylistä.” kuvastaa mielestäni konseptia erityisen hyvin. 

Piipahdin muutama viikko takaperin Esplanadin myymälässä Modo- kehysmalliston lanseerauksessa. Paikalla oli bloggareiden lisäksi myös stylisti Teri Niitti kertomassa hieman tämän hetken silmälasitrendeistä, sekä antamassa mielipiteitään sovitelluista laseista. Modon kehykset ovat käsityötä ja tehty Paper- Thin titaanista mikä on todella kevyt, ohut, notkea ja värikäs materiaali. Lisäksi yhtä myytyä kehystä kohden Modo lahjoittaa kehyksen hyväntekeväisyyteen. Mageeta! 🙂

Itselläni on aina ollut paksuja kehyksiä lukuunottamatta sitä ”hengettömien” lasien aikakautta, jolloin itseltänikin tuollaiset löytyi. Kun kokeilin paikan päällä Modoja tuli oikeasti fiilis, että onko mulla laseja ollenkaan päässä! Materiaali on niin ultra kevyttä, että laseja ei juurikaan tunne. Keveyden ansiosta lasit pysyvät myös hyvin päässä, eikä sellaista valumisen tunnetta tule. 

Modon mallistossa on aivan ihanan värikkäitä laseja ja mallejakin on useampia. Itselläni on aina ollut ns. suuria matalia kehyksiä, joten Modon lasien pyöreys oli aika mielenkiintoinen tuttavuus. Oli myös hauska huomata miten tuollaiset pyöreämmät lasit istuvatkin ihan hyvin omille kasvoille vaikka olen ihan toisin ajatellut. 🙂 Asiantuntija ehdotti mulle ensimmäisenä näitä pastellin vaaleanpunaisia kehyksiä ja olivat kyllä oikein nappivalinta! Loppupeleissä päätös laseista tapahtui hyvin nopeaa, koska nämä vaan yksinkertaisesti sopivat Modoista parhaiten kasvoilleni. Kannattaakin ehdottomasti luottaa asiantuntija apuun, he näkevät jo muutamalla silmäyksellä minkä tyylisiä kehyksiä kannattaa lähteä sovittelemaan!

Mullahan on miinusta molemmissa silmissä kolmen hujakoilla, joten laseihin tulee linssit parhailla ominaisuuksilla. Lisäksi minulle kerrottiin KEOPSilla uudesta tekniikasta, jolla lasien alapintaan on mahdollista laittaa ns. pienemmät vahvuudet. Esimerkiksi tietokoneella työskennellessä silmälasit päässä en todellakaan tarvisi noin suuria miinuksia, koska lähemmäs näkee kuitenkin paremmin. Tämä linssi on erityisen hyvä etenkin päätteellä paljon työskenteleville huonon kaukonäön omaaville. Linssillä pystytään hienosti minimoimaan silmien rasittuminen lähityöskentelyssä.

Toinen suosikkini oli Alain Miklin punaiset kissamaiset kehykset. Todella mageet! 
Nämä ovat aika dominoivat kehykset, joten vaatisivat kyllä pientä totuttelua. 🙂
Modon lisäksi valikoimista löytyy roppakaupalla muitakin upeita kehyksiä. Mm. Dioria, Ditaa, Bvlgaria, Célineä, Alain Mikliä ja Guccia. 
Myös tuo aurinkolasi puoli houkutteli minua ja etenkin RayBanejen perään tuli kurkittua. 

Sitten postauksen parhaaseen osuuteen, eli mahtavaan lukijaskabaan! 
Kummat päälläni keikkuvista laseista sopivat minulle mielestänne parhaiten? Tai kummat ovat muuten vaan enemmän makuunne? 

Kaikkien 10.4 klo. 12.00 mennessä kommentoineiden kesken arvotaan 200 euron arvoinen lahjakortti KEOPSille! Eli jos mielessä siintää uudet pokat tai arskat, kannattaa ehdottomasti ottaa osaa. 😉 Tsemppiä arvontaan!

Lisätietoja KEOPSista löytyy Facebookista / Instagramista @keops_optiikka / Pinterestistä KEOPS optiikka / www.keops.fi 

Kommentit (81)
  1. Vaaleanpunaiset pastellit sopii sulle paremmin! 🙂
    meeri.hakala@gmail.com

  2. Pastelliset ekat ehdottomasti paremmat!
    johannamapy@gmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *