Modo- lanseeraus

Mulla on ollut silmälasit käytössä seiskaluokalta lähtien. Nuorempana niitä häpesin ja kuljinkin paljon ns. ”sokkona”. Kadulla kävelin tuttujen ohitse moikkaamatta ja pysäkillä bussi meni sivusuun, jee jee. Onneksi jossain vaiheessa sain piilolinssit, helpotti kummasti elämää. Nykyäänhän silmälasit ovat todella trendikäs asuste ja kaikkea muuta kuin häpeiltävä juttu. Itse käytän laseja todella paljon ja ne ovatkin mulle paitsi näkemisen apuväline, niin myös yksi asuste muiden joukossa. 

Pääsin ilokseni mukaan Indiedaysin ja KEOPSin yhteistyö- kampanjaan, sekä tutustumaan heidän silmälasivalikoimaansa Helsingin Esplanadin liikkeeseen. Ytimen liikkeen lisäksi KEOPSeja on myös Espoossa, Tampereella ja Oulussa. Ketju panostaa laajaan ja persoonalliseen kehysvalikoimaan, sekä asiantuntevaan henkilökuntaan. Motto ”Jotkut puhuvat silmälaseista. Me puhumme tyylistä.” kuvastaa mielestäni konseptia erityisen hyvin. 

Piipahdin muutama viikko takaperin Esplanadin myymälässä Modo- kehysmalliston lanseerauksessa. Paikalla oli bloggareiden lisäksi myös stylisti Teri Niitti kertomassa hieman tämän hetken silmälasitrendeistä, sekä antamassa mielipiteitään sovitelluista laseista. Modon kehykset ovat käsityötä ja tehty Paper- Thin titaanista mikä on todella kevyt, ohut, notkea ja värikäs materiaali. Lisäksi yhtä myytyä kehystä kohden Modo lahjoittaa kehyksen hyväntekeväisyyteen. Mageeta! :)

Itselläni on aina ollut paksuja kehyksiä lukuunottamatta sitä ”hengettömien” lasien aikakautta, jolloin itseltänikin tuollaiset löytyi. Kun kokeilin paikan päällä Modoja tuli oikeasti fiilis, että onko mulla laseja ollenkaan päässä! Materiaali on niin ultra kevyttä, että laseja ei juurikaan tunne. Keveyden ansiosta lasit pysyvät myös hyvin päässä, eikä sellaista valumisen tunnetta tule. 

Modon mallistossa on aivan ihanan värikkäitä laseja ja mallejakin on useampia. Itselläni on aina ollut ns. suuria matalia kehyksiä, joten Modon lasien pyöreys oli aika mielenkiintoinen tuttavuus. Oli myös hauska huomata miten tuollaiset pyöreämmät lasit istuvatkin ihan hyvin omille kasvoille vaikka olen ihan toisin ajatellut. :) Asiantuntija ehdotti mulle ensimmäisenä näitä pastellin vaaleanpunaisia kehyksiä ja olivat kyllä oikein nappivalinta! Loppupeleissä päätös laseista tapahtui hyvin nopeaa, koska nämä vaan yksinkertaisesti sopivat Modoista parhaiten kasvoilleni. Kannattaakin ehdottomasti luottaa asiantuntija apuun, he näkevät jo muutamalla silmäyksellä minkä tyylisiä kehyksiä kannattaa lähteä sovittelemaan!

Mullahan on miinusta molemmissa silmissä kolmen hujakoilla, joten laseihin tulee linssit parhailla ominaisuuksilla. Lisäksi minulle kerrottiin KEOPSilla uudesta tekniikasta, jolla lasien alapintaan on mahdollista laittaa ns. pienemmät vahvuudet. Esimerkiksi tietokoneella työskennellessä silmälasit päässä en todellakaan tarvisi noin suuria miinuksia, koska lähemmäs näkee kuitenkin paremmin. Tämä linssi on erityisen hyvä etenkin päätteellä paljon työskenteleville huonon kaukonäön omaaville. Linssillä pystytään hienosti minimoimaan silmien rasittuminen lähityöskentelyssä.

Toinen suosikkini oli Alain Miklin punaiset kissamaiset kehykset. Todella mageet! 
Nämä ovat aika dominoivat kehykset, joten vaatisivat kyllä pientä totuttelua. :)
Modon lisäksi valikoimista löytyy roppakaupalla muitakin upeita kehyksiä. Mm. Dioria, Ditaa, Bvlgaria, Célineä, Alain Mikliä ja Guccia. 
Myös tuo aurinkolasi puoli houkutteli minua ja etenkin RayBanejen perään tuli kurkittua. 

Sitten postauksen parhaaseen osuuteen, eli mahtavaan lukijaskabaan! 
Kummat päälläni keikkuvista laseista sopivat minulle mielestänne parhaiten? Tai kummat ovat muuten vaan enemmän makuunne? 

Kaikkien 10.4 klo. 12.00 mennessä kommentoineiden kesken arvotaan 200 euron arvoinen lahjakortti KEOPSille! Eli jos mielessä siintää uudet pokat tai arskat, kannattaa ehdottomasti ottaa osaa. ;) Tsemppiä arvontaan!

Lisätietoja KEOPSista löytyy Facebookista / Instagramista @keops_optiikka / Pinterestistä KEOPS optiikka / www.keops.fi 

On my way

81 vastausta artikkeliin “Modo- lanseeraus”

 1. Ehdottomasti vaihtoehto nro. 1, eli nuo vaaleanpunaiset! Toisetkin on kivat ja niiden kanssa ainakin erottuisi massasta, mutta pyöreämmät vaihtoehdot tuovat juuri sopivasti pehmeyttä hieman kulmikkaisiin kasvoihisi :) Ja pastellisävythän on taas in ;) Tää arvonta ei olis voinut tulla parempaan saumaan, itsellä kun on sekä uudet pokat että arskat molemmat ostoslistalla! :)

 2. Sanoisin, että lasit nro 1 sopivat paremmin! Istuvuus on parempi, ja vaikka ovat näyttävät, niin eivät silti liian ”hyökkäävät” :) -Maija
  [email protected]

 3. Pastellinsävyiset ovat supersöötit ja sopivat sulle upeasti. Ääneni siis niille. :) t. Johanna
  johannan.postilaatikko(at)gmail.com

 4. Molemmat sopii sulle kyllä tosi hyvin. Noi punaset on niiiiin siistit, mut niinku sanoit, ne on tosi dominoivat ja vaatis paljo totuttelua. Itelle valittisin kuitenkin ehottomasti noi punaset. :)

  [email protected]

 5. Vaaleanpunaiset valitsisin sinulle. Sopii jotenkin tähän kevään taitteeseenkin paremmin! Eletään kauttaaltaan pastellivärien aikaa! Toi punainen vois olla ennemmin syksyn ja talven juttu. :) t.Erika / [email protected]

 6. kiitos tästä postauksesta, itse arastelen edelleen silmälasien käyttöä, vaikka tekisi ihan hyvää ettei aina olisi piilarit päässä :)
  aina rohkaustuu enemmän käyttämää laseja kun näkee muillakin ja kuulee muidenkin tuntemuksia!
  mutta näistä ehdottomasti nuo vaaleanpunaiset!!!! :) tosi ihanat!

 7. Ai että miten ihanan näkösiä silmälaseja kuvissa! :) Uudet silmälasit ovat todella ajankohtainen hankinta minulle ja kaipa sitä näöntarkastuksessakin olisi hyvä käydä. Haluaisin ehdottomasti jotkut värikkäät lasit kevääksi/kesäksi. Pastellin sävyt houkuttavat, kun näin nuo ihanat vaaleanpunaiset sulla :)

 8. Itse pidän noista herkistä vaaleanpunaisista! Kerrassaan ihanat ja sopivat sinulle todella hyvin.

 9. Punaiset ehdottomasti! Ovat ehkä hieman liian hallitsevat, mutta sopivat kyllä sulle. Jos on pokkaa pitää noita arkenakin niin sitten ehdottomasti punaiset. Vaaleanpunaisissa tosi kaunis malli, mutta sun tummiin piirteisiin sopis joku raflaavampi väri :)

 10. Punaiset ehdottomasti! Ovat ehkä hieman liian hallitsevat, mutta sopivat kyllä sulle. Jos on pokkaa pitää noita arkenakin niin sitten ehdottomasti punaiset. Vaaleanpunaisissa tosi kaunis malli, mutta sun tummiin piirteisiin sopis joku raflaavampi väri :)

 11. Vaaleanpunaiset lasit on aivan ihanat :) kokeilisin noita itsekin mielelläni.

 12. vaaleanpunaiset paremmat, punainen väri sopii sinulle myös hyvin, mutta onko kehykset liian isot?

  t.Maarit N

 13. Hennot ja herkät vaaleanpunaiset paremmat, toiset menevät enemmän vappu-lasi osastolle.

 14. Mun mielestä noi punaiset on kivemmat, erottuu joukosta ainakin! Mulle juuri totesi optikko, että on laitettu liikaa miinusta laseihin, ja siksi töissä silmät rasittuu ja tulee pääkipua yms. Harmittaa, kun lasit eivät ole vuottakaan vanhat, ja kehykset on kivat vielä..

 15. No jos sinulta edes yhdet ihan peruslasit löytyy, niin ota ihmeessä noi Alain Miklit. Yleensä rohkeet päätökset jaksaa ilahduttaa myöhemmin. Ehkä ainoiksi laseiksi ovat vähän liian räväkät, mutta vähän neutraalimpien rinnalle hyvä valinta.

  [email protected]

 16. Oi, noi vaaleenpunaset sopi sulle väriltään tosi kauniisti. Varmasti hyvät arkilasit nudelookkiin :) Mut noi punaset, joo aika villit, mutta tukka korkeelle nutturalle tai ponnarille, niin antaa kyllä aikamoisen face-liftin! Itse olen käyttänyt laseja 15 vuotta, sinä aikana lasit on vaihtuneet tiuhaan tahtiin. Tällä hetkellä käytössä on Ray-Banin oikein paksut mustat isot pokat, ja samanlaiset omistan myös aurinkolaseina kilpikonnakuosisina (vahvuuksilla, luonnollisesti). Tulevaan kesään pelastuksen toisivat lasit sellaisilla linsseillä, mitkä ovat tummat ulkona ja vaaleat sisällä: tympii ainainen rillien vaihto kauppojen tuulikaapeissa, kun ei viitsi mennä ”aurinkolaseilla” sisälle brassailemaan :D

 17. Molemmat näyttävät tosi kivoilta, mutta jos vain toiset pitäisi siulle valita, niin kyllä nuo vaaleanpunaiset on varmasti käytännöllisemmät.

  [email protected]

 18. Kyllä ehdottomasti nuo vaaleat pastelliset. Istuvat täydellisesti ja korostavat silmien väriä. Harvalle ylipäänsä edes sopivat vaaleat lasit joten myös siksi kannatan niitä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta