Purkkirusketusta

Täydensin taas joku aika sitten itseruskettava varastoa lemppari tuotteillani. Olen jo useamman vuoden suosinut *St. Morizin ruskettavia niiden nopean kuivumisajan ja hyvän sävyn vuoksi. Käytin aikanaan itseruskettavia sen verran paljon, että kaikki mahdolliset merkit on kyllä tullut kokeiltua. Enää en testaile edes muista merkkejä, koska tämä kyseinen sarja on osoittautunut ihan parhaaksi! Tuotteet ovat edullisia hinta- laatusuhteeltaan ja yksi purkki esimerkiksi ruskettavaa vaahtoa kestää viikottaisessa käytössä helposti muutaman kuukaudenkin. 

St. Moriz- sarjastahan löytyy useampia rusketusvoiteita, lisäksi on sävyt medium ja dark. Itse käytän sävyä dark, koska olen hieman tummempi. Vaaleille henkilöille suosittelen sävyä medium. Omaksi lempparikseni on muotoutunut ehdottomasti *vaahtomainen Moriz, vaahto on ihanan ohutta koostumukseltaan, kuivuu super nopsaa ja on helppo levittää. Pysyvyys on useampi arkipäivä. Jos kuitenki tykkää ennemmin voidemaisesta, voin suositella *Moriz lotionia lämpimästi. Tämä on ehkä vielä tarttuvammin ihoon imeytyvää ja voiteella saa kyllä kunnon brunan päälle. Itse koen, että vaahto on ehkä hitusen kuitenkin vaaleampaa vaikka molemmat ovat sävyä dark. Tilasin vaihteeksi purkin tuota voidemaistakin ja sitäkin on tullut käytettyä aina välillä jos on halunnut vähän vielä tummempaa pintaa.

No sitten vielä muutama uusi lemppari! Eli vedenkestävät mutta kuitenkin pois pestävät mattavoiteet. Näillä saa rusketuksen päälle todella nopsaa, esimerkiksi vaikka juuri ennen duuniin lähtöä. Voiteilla pystyy hyvin myös korostamaan vaikka säärien tai dekolteen väriä. Itseltäni löytyy kyseinen voide niin vartalolle, kuin kasvoillekin. Kasvoille tarkoitettu voide on pelastanut mut niin monta kertaa aamuisin jos kasvot ovat näyttäneet jotenkin super kalpeille! On päiviä, että haluaa olla muuten meikittä, joten tämä on hyvä tuote pientä päivetystä tuomaan. Jos tuotetta haluaa laittaa meikin alle suosittelen tarpeeksi pitkää kuivumisaikaa. Itselleni on meinaan joskus käynyt niin, että meikistä on tullut kunnon laikukas, kun voide on vetänyt ns. railoille meikin alla. Itse olen tykännytkin käyttää tätä enemmän kasvovoiteeseen sekoitettuna kuin ihan kylmiltään. Vartalolle tarkoitettu voide löytyy *täältä ja kasvoille *täältä. Ja tärkein tuote näiden kanssa on tuo *levityskinnas, tuotteet meinaan ovat sen verran tummia, että värjäävät kädet. 

Onko tuotesarja monen muun lemppari? :) 
Niin ja jos heräsi kysymyksiä niin kyselkäähän!

* Mainoslinkkejä

On my way

10 vastausta artikkeliin “Purkkirusketusta”

 1. Etin itse juuri vaahtomaista ruskettavaa, sen koostumus on miellyttävämpi jotenki kevyempi kuin voiteiden :) Mistä kyseisen merkin tuotteita saa? Sokos? Stocka? Osasitko sanoa :)

  • Kyllä, itsekin pidän. :) Tuotetta myydään siis juuri tuolla Theboksella, johon postauksen linkit vievät. Muualla en ole tuotetta tavannut. Joskus oli kuulemma Seppälässäkin mutta ei kai enää?

 2. Moi! Olen kuullut joskus jonkun sanoneen että kun on käyttänyt itseruskettavia niin ei enää rusketteuisi niiin hyvin :o oletko huomannut mitään eroa? saattaa toki olla että tuo väite on ihan tuulesta temmattua :D mutta vainoharhaisena sekä vaalea ihoisena en ole viitsinyt käyttää itseruskettavia koska pelkään että sitten en ruskettuisi :D hah

  • Ei kyllä itseruskettavat estä ihon omaa ruskettumista. Iho ruskettuu auringossa vain sen takia, koska se on ihon puolustusmekanismi UV-säteilyä vastaan ja ruskettuminen lähtee aina käyntiin soluvauriosta, joten itseruskettava ei estä oikeaa ruskettumista millään tavalla :) Itsekin käytän itseruskettavia ja ajattelin kokeilla tuota Morizia seuraavaksi! :)

  • Niin no aika erikoistahan se olisi. Ir:hän tarttuu ihon pintakerrokseen kuitenkin. :) Joo suosittelen kyllä testaamaan!

 3. Mä ostin viime kesänä St. Tropezin itseruskettavia, sen jälkeen kun niitä hehkutit täällä blogissa ;) Varsinkin se vaahtomainen itseruskettava on tosi hyvä, tosin en käytä itseruskettavia kuin kesällä. Mutta nyt voisi taas kohta olla oikea aika aloittaa rusketusprojektit, haha :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Joo, samaa mieltä! Vaahtomainen on kyllä aika super jees. :) Itse taas käytän talvisin ihan yhtä lailla, jotenkin en vaan osaa olla ilmankaan. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta