Testissä suolasuihke

Sain joku aika sitten Cutrinilta testattavaksi hiuksille tarkoitettua suolasuihketta. Olen kyllä kuullut kyseisestä muotoilutuotteesta mutta en koskaan aikaisemmin itse testannut. Sekainen surffitukka on ihana, etenkin kesäisin mielestäni todella kuumaa kamaa. ;) Suihke lupaa hiukseen rakennetta ja tuuheutta, sekä mattaisen pinnan. Parhaiten spray toimii varmasti suomalaisessa piikkisuorassa tukassa, itsellänihän on luonnostaankin hieman taipuisa hius ja se näyttää jo itsessään helposti hieman sekaiselle. Kokeilin kuitenkin kammata tukan mahdollisimman suoraksi ja sen jälkeen lähdin suihkimaan.

Suihkin tuotetta hiuksiin kauttaaltaan ja puristelin, sekä sekoittelin pehkoa. Paras lopputulos tulee esille, kun aineen on antanut hieman olla hiuksessa ja kuivahtaa. Tukka tuntui selkeästi karheammalle ja hiuksiin tuli enemmän sellaista rakennetta ja muotoiltavuutta. Not bad! Ihan erityisen hyvä varmasti ohuelle tukalle. Lämpösuojanahan tämä ei sitten toimi, eli ei missään nimessä mitään rautakäsittelyä suihkeen jälkeen. 
Onko monella muulla kokemusta suolasuihkeista? 
Mitä olette mieltä tai oletteko huomanneet merkkien välillä eroja? 

On my way

4 vastausta artikkeliin “Testissä suolasuihke”

  1. Tekeekö tuo suolasuihke hiuksista takkuiset tai että ne on vaikeata harjata? Kiva lopputulos muuten! :)

    • Vähän joo, semmosen sekasotkun. :) Mut ei kuitenkaan sellasia takkuja et tukka lähtis päästä irrottaessa. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta