Vihreä smoothie

Mulla on ollut viime päivät jotenkin kovin tunkkainen olo. Kolmen viikon liikuntabreikki, antibiootti, viikonlopun herkuttelut jne. No siinä on itseasiassa jo ihan tarpeeksi monta syytä tunteakseen olonsa väsyneeksi ja raskaaksi. Eilen töiden jälkeen olikin ihan pakko käydä kaupan kautta ja hakea aimo läjä hedelmiä kotiin. Ajattelin nyt ainakin tällä viikolla loihtia päivittäin kunnon raikkaan smoothien, paljon vihreää ja kirpeitä hedelmiä. Lisäksi heitän sekaan Spirulinaa, jolla on mm. tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Joskos tämä olo tästä virkistyisi ja energiaa olisi taas enemmän, hope so!

Kirpeä vihersmoothie

– 1/2 verigreippi
– Pieni vihreä omena
– Appelsiini
– Parsakaalta
– Pieni Avokado
– 1/2 tl Spirulinaa
– Loraus vettä

Näillä eväillä smoothiesta tulee kirpeän karvas eikä mikään herkkusetti, joten jos kaipaa makeutta niin joukkoon kannattaa heittää esim purkki ananasta tai banaani. Itse halusin oikein kirpeän ja mieltä virkistävän annoksen, joten jätin makeuttamisen kokonaan pois. Hieman irvistelin juodessani mutta kyllä tunsi kuinka kropassa ja päässä virkeni. 😀 Tämän pirtelön voimalla käytiinkin kymmenen kilsan reippaalla kävelyllä, oli ihana päästä jälleen vähän liikkumaan! Toivon mukaan tänään tai huomenna uskallan jo salillekin. Millaisia vihersmoothieita te vedätte? Saa jakaa jotain kunnon detox- ja / tai virkistäviä reseptejä?! 🙂
Virkeyttä ja energiaa tiistaihinne! 
Kommentit (6)
  1. Mä laitan vihersmoothieen yleensä nipun tammenlehtisalaattia, puolikkaan kurkun, avocadon, 1 appelsiinin mehun, tuoretta pinaattia ja ananasta/banaanin 🙂 suosittelen kokeilemaan, maistuu jopa hyvältä!

    1. Kiitos vinkistä! Pitää koklaa. 🙂

  2. mun vihersmoothie valmistuu banaanista, avocadosta, omenasta, kurkusta, pinaatista ja kookosmaidosta! Jos teen smoothien soijajugurttiin lisään myös sitruunaa.

    1. Kurkku onkin hyvä idea ja kookosmaito. Nams. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *