Eilisen asu

Moikka moi! Keskellä viikkoa taas mennään! Kovin on kiire ja tahti sen kun jatkuu. Torstaina juhlitaan Goodwin Steakhousen yksvee syndejä, perjantaina on Aussie Blog- Awardsit ja lauantaina Indiedaysin bloggari päivä- ja ilta. Nämä kaikki ovat kuitenkin sellaisia kivoja kiireitä. :) Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä päästiin eilen pitkästä aikaa kurkkaamaan saliakin ja oi miten hyvää se tekikään! Rauhallisesti tosin vielä otetaan vaikka se hankalalle tuntuukin. Saku nappasi eilen kiireessä muutaman asukuvan minusta ja näin kiire meillä tosiaan oli, että en huomannut edes vielä kuvaustilanteessa ottaneeni miehen farkkutakkia omani sijaan. Vasta kuvien latausvaiheessa ktsoin et mitäs ihmettä. :D Noh, menee se näinkin, itselläni kuitenkin melkein samanvärinen vaikkakin muutamaa kokoa pienempi. ;) 

Kengät Nike / Housut Dr. Denim / Laukku MK / Neule Zara / Miehen farkkutakki H&M / Laukku ja kello MK / Kaulakoru Pieces / Aurinkolasit Ur & Penn

Oikein mukavaa keskiviikkoa jokaiselle!
On my way

7 vastausta artikkeliin “Eilisen asu”

  1. Mistä sie oot nuo aurinkolasit hommannu? Hävitin omani ja olisi tarkoitus saada täysin samanlaiset mut en tiiä mistä moiset löytäisi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta