Elämäni aakkoset


A) Aamut eivät ole mun juttu. Maailman huonoin aamuihminen nostaakin kätensä pystyyn, hep. Olen kiukkuinen, kärkäs, väsynyt, tuittuileva ”älä puhu mulle nyt”- tyyppi, onneksi herätään arkisin mieheni kanssa eri aikaan niin sotia ei synny. ;)

B) Blogi, yksi rakkaimmista asioista. Tykkään tästä hommasta ja toivon mukaan näin on vielä muutamankin vuoden päästä. :) Nyt on kuitenkin takana (vasta) neljä vuotta. 

C) Cinema. Elokuvissa käynti on yksi mielijutuistani ja tykkäänkin harrastaa sitä mahdollisuuksien mukaan jopa viikottain. Viimeisin leffa, jonka kävin katsomassa on Noah. Upea kaksituntinen jossa kyyneleet virtasivat, suosittelen lämpimästi!

D) D-vitamiini. Super tärkeä vitsku jota ainakin talvisin pitää vetää tuplamäärät! Nythän sitä jo pikkuhiljaa saakin onneksi auringosta, ihanaa saada pian kesä keskuuteemme. :)

E) Erika siskoni. Siskon omistaminen on yksi arvokkaimmista asioista maailmassa. Olin kuusi vuotta ainut lapsi ja luulin oikeasti etten saisi koskaan sisaruksia. Kun pikkusiskoni syntyi poljin pienellä pyörälläni pitkin Lillvisintietä ja kävin kertomassa naapureissa, että olen saanut siskon. Erikalta löytyy myös vasta startannut blogi SADET`STYLE

F) Feministi. Mussa asuu pieni feministi, siskossani vielä suurempi. :D Mielestäni naisilla pitää olla yhtälaiset oikeudet kuin miehilläkin. Suomessa asiat ovat suhteellisen hyvin mutta monissa uskonnoissa naisia sorretaan niin pahasti. Lisäksi mua harmittaa todella paljon miten naisia esineellistetään ja monet joutuvat toimeentulon saamiseksi tekemään töitä ns. miesten halujen tyydyttämiseksi (prostituutio). Naisten euro taitaa muuten edelleen olla 80 snt… 

G) Gmail. Ihan ehdoton ykkönen sähköposteista. Tuolla ei tule heti tilanpuute ja meilejä ei katoa bittiavaruuteen. :D


H) Herkkä. Mitäpäs sitä kieltämään, että herkkiä ollaan. Muhun vetoaa muissakin ihmisissä herkkyys ja pidänkin sitä todella kauniina ominaisuutena. Etenkin herkät miehet ovat jotain todella komeaa! 

I) Itku puhdistaa ilmaa. Itse tarviin säännöllistä itkemistä, se on niin kovin vapauttavaa ja mieltä uudistavaa. En ymmärrä miten jotkut ihmiset pystyvät olemaan vuosikausia itkemättä. Niin outoa, itse ainakin tukehtuisin.

J) Jumala. Olen uskonut Jumalaan koko ikäni ja tulen varmasti aina uskomaan. Musta on kovin turvallista, että elämässä on jokin suurempi jonka puoleen voi kääntyä ja joka kuuntelee, sekä rakastaa aina. Mulle Jumala on rakkauden lisäksi kuitenkin auktoriteetti, joka hallitsee maailmaa ja voi tuhota sen hetkessä. Nään esimerkiksi tsunamit jne. sellaisina juttuina jotka aiheutuvat meidän ihmisten synneistä ja itsekkyydestä. Ihmiset ovat nykyään niin oman edun tavoittelijoita ja omahyväisiä, joten me tuhotaan varmasti maailma ihan itse, omin kätösin ja tekosin ennen pitkään. 

K) Karkki. Ehdoton pahe numero yksi!

L) Lenkkarit. Yksi tärkeimmistä kapistuksista treeniä rakastavalle naiselle. Tämän kevään- ja kesän lenkkaritrendikin on niin makuuni! Huomasin yksi päivä, että mun juhlakenkätilanne on todella paha, kun olen ostellut pelkkiä lenkkareita viime aikoina. :D

M) Matkustus on juttu mitä tahtoisin tehdä paljon enemmän. Tällä hetkellä työ rajoittaa elämää sen verran ettei ihan päättömään matkusteluun ole mahdollisuuksia. Seuraava reissu on ehkä pääsiäisenä tai viimeistään sitten kesälomalla. Tavallaan jatkuvaan maailmalla oloonkin varmasti kyllästyy, joten ehkä on ihan hyvä, että reissuja tulee tehtyä harvemmin. Niitä osaa ehkä arvostaa eri tavoin. 

N) Nauru pidentää ikää. Tuohon sananlaskuun taidan todella uskoa. Musta tuntuu, että aikuiset nauravat niin paljon vähemmän ja se on ikävää. Nauru vapauttaa ja saa elämän maistumaan paremmalta. Ja mikä onkaan parempaa kuin nauraa itselleen, se on ihan parasta!

O) Onnellisuus. Tärkeintä olisi elää niin, että joka päivä voisi sanoa olevansa onnellinen. Siihen on hyvä pyrkiä vaikka elämä välillä rumasti heitteleekin. Itse olen tällä hetkellä onnellinen, peruspilarit ovat kunnossa.

P) Punttis. Rakastan treenausta ja punttis on mulle henkireikä numero yksi. Säännöllinen hikoilu auttaa pitämään kropan kunnossa ja mielen virkeänä. Sali ei saa kuitenkaan mielestäni hallita elämää, joten mitään fitness- tyttöä musta ei koskaan tule. Terve treenaaminen on syytä pitää mielessä. 


Q) Quentin Tarantino tuli ihan ensimmäisenä mieleen! Mieheni yksi lemppari ohjaajista, ohjannut mm. Kunniattomat Paskiaiset. 

R) Rakkaus on suurin asia koko maailmassa. Miettikäähän jos kaikki ihmiset rakastaisivat toisiaan lämmöllä, klisee tai ei. Rakkautta kannattaa jakaa omassa elämässään niin paljon kuin mahdollista ympäristöönsä ja ympärillä oleviin. Toisille ihmisille se on helpompaa kuin toisille, pääasia on ajatus siitä, että haluaa antaa hyvää muille.

S) Saku- Petteri, avomieheni ja elämäni rakkaus. Kun 19- vuotiaana tavattiin ensimmäistä kertaa olin heti, että kolahdus. Enkä päässyt yli enkä ympäri hänestä kuuteen vuoteen, pitkä aika mutta tulihan se oikea hetki sieltä sitten vihdoin. Pitäisi muistaa tämä seikka myös silloin, kun keittiö on kuin hävityksen kauhistus mieheni jäljiltä. ;) Asioihin tottuu niin helposti ja toinen muuttuu itsestäänselvyydeksi. Itseasiassa pitänyt tehdä postausta parisuhteesta! Se pitääkin laittaa täytäntöön mahdollisimman pian. :)

T) Työ. Työllä on suuri merkitys yleisen hyvinvoinnin kannalta. Jos joka päivä ketuttaa mennä töihin, näkyy ketutus myös siellä työpaikan ulkopuolella. Itselläni on ollut lukuisia duunipaikkoja ja suurimmassa osassa on ollut aina joku pielessä. Tällä hetkellä voin sanoa olevani todella onnekas nykyisessä työympäristössäni. Arvostavat työtoverit, mielekäs työ ja erinomainen työympäristö. Tyytyväisiä siis ollaan!

U) Uni. Nukun arkisin abauttirallaa 6-7 tunnin yöunia, pidemmillä koen oloni jo nuutuneeksi ja vastaavasti lyhyemmillä olo on kuin krapulassa. Näen usein myös unia ja yleensä aika erikoisia sellaisia. Milloin mua jahdataan, milloin joudun tsunamiin, milloin unissa on jotain tyyliin päiväkotikavereitani. Ihan kreisejä, sellaisia unia jotka eivät liity millään tapaa ainakaan tähän päivään.

V) Viikonloput ovat paras osa viikkoa, yllättäen. Tein useamman vuoden vuorotyötä, joten mulle vapaat viikonloput ovat edelleen luxusta! Niin siistiä, kun ei tarvitse toivoa viikonloppuja vapaaksi vaan tietää, että ne ovat aina sitä. Parhautta <3


W) Weheartit.com, tuolta saa paljon inspistä eri elämän osa- alueille.

X) Xtreme Lashes. Vaikkei kyseistä merkkiä ripsistäni löydykään niin ripset tulevat mieleen x:stä. :)

Y) Yrittäjyys. Arvostan todella paljon yrittäjyyttä ja musta on valtavan hienoa, että osa ihmisistä ottaa riskejä tuotteidensa kanssa. Itsekin joskus miettinyt kyseistä vaihtoehtoa mutta vielä ei ole tullut tarpeeksi hyvää ideaa vastaan mikä toimisi paitsi sen idean tasolla, niin myös ihan taloudellisestikin.

Z) Zara on yksi lemppari vaateliikkeeni. Jos tarvitsen jotain täksi illaksi, suuntaan Zaraan. Sieltä löytyy AINA jotain.

Å) Åbo, eli Turku. Mielestäni kodikas pikkukaupunki jossa voisin joskus kuvitella vaikka asuvani. :)

Ä) Älykkyys. Älykkyyttä on monenlaista. Mielestäni kirjaälykkyyttä mahtavempaa on kuitenkin sosiaalinen älykkyys, älykkyys kommunikoida ihmisten kanssa. Itse en ole ollut koskaan mikään kympin oppilas mutta sosiaalisella tavalla olen kyllä pärjännyt aina. Anyways, älykkyys on seksikästä monellakin saraa.

Ö) Öinen tähtitaivas. Yöt ovat ihanaa aikaa etenkin pimenevissä syysilloissa. Itse olen aina tykännyt valvoa ja mennä myöhään nukkumaan. Eikös sitä sanota, että yö on luovuuden aikaa? Nykyään ei ole mahdollisuuksia moiseen valvomiseen kuin viikonloppuisin. Onneksi kuitenkin edes silloin.

On my way

12 vastausta artikkeliin “Elämäni aakkoset”

 1. tosi kiva tää elämän aakkoset postaus! vähän erilainen :) ja muuten kuinkas pitkä olet ? jos saan kysyä :)

  • Yksityisellä puolella assistentin hommia. Sen enempää en halua blogissani työstäni puhua. :)

 2. Ootko tehnyt postausta susta ja sun miehestä? Haluaisin kuulla teidän rakkaustarinan. Itselläni on rakkaus kolahtanut ja kovaa mutta se oikea hetki ei ole tullut vielä eteen. No, vuosia riittää jos sinäkin kuusi vuotta odotit!

  • En varsinaista postausta meidän suhteesta tai suhteen kulusta ole tehnyt. Itseasiassa ihan hauska idea. :) Olen kyllä aatellut jonkunlaista postausta jossa molemmat vastaisivat samoihin kysymyksiin oman mielipiteensä ikäänkuin koskien toista. Ja sitten yleinen postaus parisuhteesta on ollut ajatuksissa. :)

   Kyllä se niin vaan on, että jos kolahtaa niin sitten kolahtaa. Vuosi on kuules vielä lyhyt aika! ;) Itselläni tosin kävi niin ettei kukaan muu vaan tuntunut millekkään Sakun rinnalla vaikka kuinka yritin suunnata eteenpäin jne. niin en vaan päässyt eteenpäin. Kai niillä mun fiiliksillä oli sitten tarkoituksensa vaikka ympärillä olevatkin jo toitottivat että ei taas tota teidän säätöä. :) Paljon tsemppiä sinulle! Laitan tuon postaustoiveesi korvan taakse. ;)

 3. Tosi kiva postaus! Ryhdyin heti väsäämään oman elämäni aakkosia… :)

  • Mahtavaa, että pidit! :) Hei wau, pitää testaa! Heti huomenna lähtee kokeiluun. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta