Erilaisia shoppailuja

Olen nykyään Ruohonjuuressa ja Punnitse & Säästä- liikkeessä kuin pikkutyttö karkkikaupassa. Tekee mieli vaan hypistellä jokaista purnukkaa ja ostaa vaikka mitä kotiin testattavaksi. Saankin helposti rahaa hupenemaan kyseisiin liikkeisiin enemmän, kuin laki sallisi… Kävin taas pari päivää sitten Ruohonjuuressa, Instassa silmä tarkkana olleet huomasivatkin ostokseni jotka tällä kertaa tosin pysyivät ihan hallinnassa. ;) Ajattelin muutaman kokeiltavaksi ostamani jutun nostaa vielä erikseen esille. 

Palloilin jogurttihyllyllä jonkun aikaa ja tsekkailin josko valikoimissa olisi jotain itselleni mahdollisesti kelpaavaa vatsaystävällistä jogurttia. Vuohenmaitojogurtti houkutteli mutta jätin sen vielä hyllyyn. En ole meinaan erityisesti vuohenjuuston ystävä, joten mietin mahtaako jogurtissa olla vivahdus tuota juuston makua, kertokaahan? No vaihtoehtoisesti huomasin Paavolan Kotijuustolan ”kotijogurtit”. Useampaa eri makua ihanissa pienissä muovipurkeissa, tokikin ihan maidollisia mutta en vaan voinut vastustaa kiusausta. Hunaja- omena kuulosti vaan vielä aika täydelliselle ja kyllähän se maistuikin sille. Harmi vaan, että ei sovi omalle mahalleni. Nautinnon jälkeen aika hirveä olo mutta teille joiden maha sietää normaaleja jogurtteja voin suositella todella lämpimästi! Jogurtteja joihin ei ole lisätty mitään keinotekoisia lisäaineita, harvinaista herkkua nykypäivänä. 

No sitten toinen osasto jossa vierähti tovi, nimittäin mehuhyllyt. Tsekkailin erilaisia ”terveysmehuja” porkkanamehusta lähtien, lopulta päädyin kuitenkin Inkivääri- omenamehuun. Jostain syystä Inkivääri on viime aikoina iskostunut mun päähän. Kipeänä luin tuosta aika montakin juttua, kuinka torjuu tulehduksia kropasta ja siksi onkin erinomainen energian ja terveyden lähde. Pitää oikeasti alkaa suosimaan kyseistä droppia ihan viikottaisessa käytössä! Inkivääri sopii hyvin vaikka kotitekoisiin mehuihin ja voisi varmaan raastaa vähän smoothieenkin?! Tätä inkivääri- omppumehua olen nyt juonut joka aamu lasillisen siinä toivossa, että saan vastustuskykyni antibiootin jälkeen taas kohoamaan. Maku on sopivan kirpsakka, nams! Mitä terveysmehuja te suositte? Yksi mitä tsiigailin paljon oli tyrnimehu ja ihan pakaste tyrnimarjat. Lapsena äiti syötti noita marjoja meille aina aamupuuron lomassa sen ruokalusikallisen, kuulemma myös aikamoista terveyssafkaa!
Ihanaa torstaita jokaiselle! Koitan palailla blogiin vielä illemmalla. :)


On my way

6 vastausta artikkeliin “Erilaisia shoppailuja”

 1. Ootko miettinyt,että jos laktoositonkin maitotuote tuottaa ongelmia,että kannattais kokeilla niitä homogenoimattomia tuotteita? Kaverin perheellä oli aika reippaasti maito-ongelmia ja vaihtaminen noihin homogenoimattomiin auttoi :)

  • En käytä edes laktoosittomia kun mulla ei tosiaan laktoosia ole. Syön ainoastaan Skyriä, siitä ei tule oireita. :)

 2. Moikka Jutta! Olen itsekin kärsinyt vastaavista mahavaivoista todella pitkään ja vaivoihini ei ole löydetty selkeää syytä ja olen nyt käyttänyt säännöllisesti Foreverin Aloe vera tuotteita, varsinkin noita aloejuomia. Nyt 3kk käytön jälkeen mahavaivat ovat olleet todella minimissä tai oikeastaan kokonaan poissa. Suosittelen lämpimästi noita aloe veran juomia. Oma suosikkini on omena-karpalon makuinen aloejuoma, todella herkullista! :) Kannattaa tutustua noihin tuotteisiin, paljon muitakin hyviä ja hyödyllisiä juttuja. Lisäksi heillä on takuu, että jos et ole tyytyväinen tuotteisiin tai koe saavasi apua vaivoihisi, saat rahasi takaisin. http://www.foreverliving.fi/aloe-vera/var-aloe-vera

  • Moikka! Mahtavaa kuulla, super! Mulla on siis Aloe käytössä ja oonkin ollut ihan varma, että kyllä se vielä tehoaa. ;)

 3. Mä saan myös puoli omaisuutta kulumaan Punnitse&Säästä-kauppaan ja oikeastaan kaikkiin vastaaviin putiikkeihin…

  Vinkki inkivääriin: osta kokonainen inkivääri, kuori ja pilko pieniksi paloiksi. Pakasta ja ota aina pakkasesta smoothien sekaan! Kätevää eikä mene inkivääri pilalle. Inkivääri nimittäin alkaa homehtua aika nopsaan… Toi tyrnimehu ja yleensäkin tyrnimarjat on melkoisia vitamiinipommeja! Harmi kun ovat niin kalliita. Meillä on mökillä pari tyrnipuskaa ja saadaan aina syksyisin vähäksi aikaa niistä marjoja, mut enemmänkin kelpaisi :)

  Oli muuten kiva tavata sut. Toivon vaan ettet olis tavannut mua sen näköisenä kuin sillon olin eli suoraan duunista tulleena ja räjähtäneenä :D Annoin varmasti todella hienon ensivaikutelman… enivei, olet luonnossa vieläkin kauniimpi kuin kuvissa ja todella mukavan oloinen ihminen :)

  • Hei kiitos vinkistä Jonna! :) Ja tyrnit, niitä on kyllä vielä hankittava vaikkakin se hinta mut juuri siinä pakastealtaalla pysäyttikin. :D

   Samoin, todella mukava et tulit moikkaamaan! :) Hahah, en edes huomannut tommosta seikkaa. Musta on aina hienoa, kun jengi tulee suoraan vaan jutulle, viisvei sivuseikoista. Ja tosi suuri kiitos, me törmätään taas! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta