Mid season

Olen jollain ihmeellä onnistunut skippaamaan melkein täysin *Nellyn mid season salet. Vasta tänä iltana ehdin aleja tutkailemaan ja poimimaan sieltä muutaman lempparin. Itse en jaksa kahlailla noita tuotteita tuntikausia läpi vaan löydän sieltä kyllä aika nopsaa omaan silmääni iskevät jutut. Tälläkin kertaa löytyi neljä suosikkia, joista jokainen on mielestäni haluttava kipales oli alessa tai ei. Oma mielipiteeni on, että alennusmyynneistä pitää ostaa aina sellaista kamaa mitä ostaisi muutenkin. Itse olen ainakin usein tehnyt näitä ostovirheitä, eli ostanut jotain ”vaan, koska se nyt sattuu olemaan halpa”. Ei se kannata, ostokset jäävät pitämättä.
Mitäs mieltä mun neljästä lempparista? Noissa hapsukengissä on muuten joku mikä kolahtaa ja kovaa… ?!


Koko ALE- vaikoimaan pääset *TÄSTÄ. (*mainoslinkkejä)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta