Uusia ponnareita

Moniko muistaa vielä nuo lapsuuden puhelinjohto ponnarit? Hehee, ne ovat täällä taas! Nappasin eilen oman nippuni mukaan Glitteristä. Päädyin vaaleaan väriin ja siihen hieman suurempaan malliin, jolla saa tarvittaessa tehtyä myös nopsan nutturan. Ponnari tuntuu hiuksessa hellävaraisemmalle kuin normaali kumilenkki ja muutenkin saa sen näyttämään mielestäni paksummalta. Lisäksi tosiaan ihan super hyvä nutturan tekoon! Jotenkin kovin jämäkkä ja pitää nutturan kasassa. Pakko kyllä varmaan hankkia vielä muissakin väreissä. :) Onko muita näihin hurahtaneita? 

Ihanaa perjantaita! :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Uusia ponnareita”

 1. Joo itekki aattelin että nyt loppu hiusten tappaminen ku näittehä ei pitäs katkoo hiuksia eikä valua, mutta ite en vaan onnistunu saamaan näillä tiukkaa ponnarii joka pysyis kolmen tunnin voimistelureenit. Saaksää? Oksulla mitää vinkkii kun toisun näyttää nii hyvältä toi ponnari. :)Tosin mullon niitä invisibobbleja sitä samaa merkkiä kun tangle teezerit

  • Hmm. Siis saan. :D
   Joo, epäilen et se sun on liukkaampaa matskuu ja siks ei pysy hyvin. Kokeiles hakee näitä, halpoja ja hyvin kyllä pysyy! :)

 2. Mä ostin kans noita,sokokselta ja mustina. On kyl ihanan tuntuisia tukassa ja jämäköitä. I like! :)

 3. Nää on niin parhaita sekä äidille että tyttärelle! Hiukset pysyy ojennuksessa pitkänkin päivät & kovimmatkin treenit!

  Tilasin meidän ponskut eBayn kautta Kiinasta. Maksoi 65 senttiä postikuluineen 10 kpl! Ei paha, tosin niitä sai hetken odotella. ;)

  Born Grown

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta