Indiedays Inspirationday

Lauantaina vieteltiin tosiaan Indiedaysin järkkäämää bloggari- päivää ravintola Sipulissa. Suunnattiin Innan kanssa mestoille yhden aikaan ja valkattiin mielenkiintoisimmat luennot ja workshopit. Tarjolla oli siis luentoja mm. muotikuvauksesta, kevään- ja kesän hiustrendeistä, sisustuksesta jne. Workshopeissa oli tarjolla Liberty or Death:in drinkkikouluja ja Asuksen järkkäämiä Transformer Book- koulutuksia. Lisäksi paikalla oli paljon yhteistyökumppaneita ja mikä parasta niitä kanssabloggaajia. 

Käytiin ihan alkuun kuuntelemassa valokuvaaja Damia McGillicuddyn luennoimma muotikuvauskoulu. Tunnilla käsiteltiin mm. valon ja salaman käyttöä muotokuvauksessa, valon mittaamista ja erilaisten objektiivien tuomia kuvauseroja vaikka kuvat on otettu täysin samasta kohdasta. Luento oli mielenkiintoinen ja olikin kiva nähdä näitä eroja ihan käytännössä. Valokuvaus on kyllä niin mielenkiintoinen laji!

Tarjoilutkin olivat enemmän kuin kohdillaan, fingerfoodeja ja juomatarjoilua löytyi laidasta laitaan. 
Pienet päivähiprakathan siinä tuli kiskastua. :D 
Yhteistyökumppaneiden pisteillä aikaa hurahtikin ihan mukavasti. 
Mm. Lumene, Instrumentarium, VALLILA, Björn Borg, Cloetta ja Timanttiset olivat lähteneet tapahtumaan mukaan. 
Kengät Nike / Farkut Dr. Denim / Napapaita Vero Moda / Kello MK / Laukku MK / Leopaita Fida

Pisteillä kiertelyn jälkeen käytiin opiskelemassa drinkkien tekoa. 
Itse en ole oikein makeiden drinksujen ystävä mutta niiden tekemisen seuraaminen oli mielenkiintoista. Katsotaan jos sitä kesällä vaikka kokeilisi väsätä jonkun margaritan. ;)
Sellainen päivä mikä hurahti aivan liian nopsaa. 
Kiitos vielä Indiedaysille järjestelyistä ja niille ihanille bloggaajille seurasta, joiden kanssa päivää- ja iltaa vieteltiin! <3


On my way

2 vastausta artikkeliin “Indiedays Inspirationday”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta