Asuinspistä ja itseruskettavia

Kevään saapuminen on herättänyt ainakin täällä lisääntyvää pukeutumis- inspistä. Oikein odotan lämmön lopullista tulemista ja sitä, että pääsee keventämään vaatetusta kunnolla. Asuyhdistelmiäkin on niin paljon kivempi koota ja antaa mielikuvituksen laukata. Mun makuuni on eniten sellainen sporttisen naisellinen arkityyli yhdistettynä ripaukseen rockkia tai hippimeininkiä. Trikoohameet ja farkku olivat jo omalla kohdallani viime kesän juttu mutta noihin on jälleen vaan niin ihana palata. Jostain syystä kesäisin myös mokka on sellainen materiaali mikä iskee kovastikin. Alla muutama kokoamani kollaasi himoitsemistani jutuista.

Tässä vaiheessa, kun meillä ei vielä ole lämmittävää aurinkoa, turvaudutaan täällä ainakin itseruskettaviin. St. Moritzin itseruskettavista kirjoitin joku aika sitten postausta, joten haluan vinkata teille alennuskoodi.com sivuston kautta saatavasta Theboksen alekoodista. Koodilla saa -10 % alennuksen tilauksen loppusummasta. Kyseinen alekoodi on voimassa 30.4.2014 saakka ja löytyypi tämän linkin takaa;
 The Bos alennuskoodi. Itseruskettavien katras taas löytyy *täältä. 
Nyt alan väsäämään miehelleni kinkkupiirakkaa.
Toivottavasti on mukava yllätys, kun yöllä saapuu duunista kotiin. ;) 

Huomiseen ja halit! xoxo


*Mainoslinkkejä
On my way

2 vastausta artikkeliin “Asuinspistä ja itseruskettavia”

  1. Tykkään tuosta Casual asuyhdistelmästä! Klikkailin itseni heti Nellyn sivuille ja varsinkin tuo harmaa t-paita on niin kiva, että se on pakko saada ;) Näitä sun asuyhdistelmiä on muuten kiva käydä kurkkailemassa, kun saa aina jotain hyviä ideoita omaan pukeutumiseen :)

    MS / Beauty Highlights

    • Joo mä kans ihastuin tuohon teeppariin! tosi kiva ja käytännöllisen oloinen. :) Kiva kuulla, että pidät! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta