Testissä Riisiproteiini

Vihdoin löytyy meidänkin kaapista pussillinen CocoVi:n riisiprodea! Olen kuullut paljon positiivista kyseisestä proteiinista ja aika moni lähipiirissäni on siirtynyt muista palautusjuomajauheista näihin luonnonmukaisempiin versioihin. Itse en ole oikein koskaan ollut mikään palautusjuomajauheiden suurkuluttaja. Suurimmasta osasta tulee paha olo ja todella monet eivät sovi vatsalleni muutenkaan. Etenkin kaikki ne makeutusaineet ja esanssit saavat olon tukalaksi. Jätinkin kokonaan makeutetut palautusjuomat muutama kuukausi sitten, kun lähdin vatsaongelmiani ratkomaan. Kaikki keinotekoinen vaan vekka ruokavaliosta ja puhtaita juttuja tilalle. 

Riisiproteiinihan on 100 % kasviperäinen, eli sopii erinomaisesti maitotuotteita vältteleville henkilöille, minulle! Lisäksi se ei sisällä mitään lisä- tai säilöntäaineita mikä tekee tuotteesta taas niin paljon paremman kuin monet kilpakumppaninsa. Maultaan riisiproteiini on maustamatonta, eli parhaiten meneekin alas esimerkiksi smoothiessa, jossa on seassa muita hedelmiä jne. Itse olen käyttänyt tätä vasta muutaman kerran noin 0,5 dl smoothien seassa ja huomaamattaan kyllä uppoaa. :) Uskoisin, että tästä tulee meidän kaapin vakkari palautusjuomajauhe. Käyttääkö moni teistä riisiproteiinijauhetta? Mitä olette pitäneet tuotteesta verrattuna erilaisiin makeutettuihin palkkareihin? Reseptivinkkejä?

* Tuote on saatu CocoVi:lta testaukseen

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta