Kynsilakkoja ja KEOPS- arvonnan voittaja

Moikkamoi! Enää muutama päivä niin päästään nauttimaan pääsiäisvapaista. Onko teillä suuria suunnitelmia? Meillä on vielä oikeastaan koko neljä päivää täysin auki. Ajatuksena olisi käydä ehkä Tampereella moikkaamassa miehen siskoa ja Heinolan vanhempia. Toisaalta funtsittiin jotain päivä Tallinnassa meininkiäkin mutta saas nähdä. Voi olla, että menee ihan levon ja treenien parissa. Itselleni pääsiäinen on aina ollut sellainen rauhottumisen paikka ja tälläkin kertaa tulee kyllä niin tarpeeseen. Tämä kevät on ollut kunnon haipakkaa, joten ihan mukava ottaa vähän iisimmin. Niin ja laittakaahan muuten vielä lisää kysymyksiä kysymyspostaukseen, koska toteutan tuon video- postauksen pääsiäislomalla. :) 

Kuvailin eilen tämän hetken lemppari kynsilakkojani. Olen viime aikoina karsinut lakka arsenaaliani oikein olan takaa, heittänyt kaikki vanhat ja kuivuneet roskiin. Enää en käytä oikeastaan muita kuin Essien tai Lumenen lakkoja. Essietä olenkin hehkuttanut täällä blogin puolella suhteellisen paljon ja ne pitävät edelleen kärkisijaa. Lumene heitti tähän kevääseen kyllä aikamoisen kilpailijan, nimittäin geeli efektin antavat kynsilakat. Noista tykkään myös ihan mielettömästi! Uskomatonta miten geelimäiset kynnet noilla saakin. :) Siihen päälle vielä, kun heittää geeliefekti- glitterlakkaa niin avot! Joko joku muukin on kerennyt testaamaan noita geelilakkoja? Olisi kiva kuulla mitä olette mieltä!? :)
Ja loppuun vielä KEOPS- arvonnan voittaja! 
Eli 200 egen lahjakortti KEOPSiin lähtee seuraavalle kommentoijalle:

”Noi vaaleanpunaiset on tyylikkäät ja kuitenkin söpöt :)
Pitäis kans uusia lasit, mun ensimmäiset alkaa olla tehottomat.”
[email protected]

Paljon onnea! Laitan yhteystietosi eteenpäin. :)
* Lumenen kynsilakat saatu blogin kautta
On my way

8 vastausta artikkeliin “Kynsilakkoja ja KEOPS- arvonnan voittaja”

  1. Mitä luulet, minkä ikäinen mahtaa olla blogisi nuorin lukija? Heitä villi veikkaus!

    • Pysyvät yhtä hyvin kuin Essie, ainakin minulla. :) laitan lakkaa pari kerrosta ja tosiaan hyvä peittävyys, sekä pysyvyys. Mulla ei ole edes mitkään maailman parhaat kynnet, joten haasteita ollut monien lakkojen kanssa. Nykyään ainoat ovat Essie ja juuri nämä geelilakat jotka pysyvät pidempään mulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta