Mysliä

Tekeekö teistä moni kotitekoisia myslejä? Itse olen väsännyt noita jo pidempään ja aina, kun purkki hupenee ostan sekaan lisää pähkinöitä, superfoodeja tai valmiin hedelmäisen myslipussukan. Niin parasta! Mulla tosin on paha tapa napostella kaikki herkut tuolta purnukasta niin, että mies valittelee jäljellä olevan vaan pelkkiä hiutaleita. :) Jos napostelua ei oteta huomioon niin toiseksi paras tapa on ehdottomasti soija tai riisi- maidon kanssa. Nams! Niin ja te jotkut onnekkaat voitte vetää rahkan päällysteenä, siihenhän tarkoitukseen passaa myös erinomaisesti. Päälle vielä hunajaa. :) Mitä te laitatte kotimyslin sekaan? Jakakaahan parhaat reseptinne!? 

On my way

6 vastausta artikkeliin “Mysliä”

  1. Mulla taas on se ongelma etten pysty syömään ollenkaan mitään pähkinöitä. Kaikki myslit sisältää yleensä niitä, samoin siemensekoitukset. Pitäis siis munkin alkaa väsäilee itse myslini! :)

    • Mäkin oon itseasiassa joillekin allerginen, kaivelen ne sitten vaan seasta veks. :D Jos on kuitenkin pahasti allerginen niin ymmärrän ettei halua ottaa riskiä. :) Onneksi myslejä pystyy tosiaan tekemään itsekin. :)

  2. Kuumenna kattilassa kookosöljy ja hunaja. Sekaan kaurahiutaleita siemeniä pähkinöitä. Levitä seos pellille ja paahda uunissa. Lopuksi lisää kuivattuja hedelmiä ja kookoshiutaleita. Ihanaa mysliä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta