Alekoodi Booztille

Oikein nautinnollista Pitkääperjantaita! Ajattelin vinkata teille Booztin alekamppiksesta joka jatkuu aina 21.4 saakka. Eli koodilla EASTER saa 25 euron alennuksen ostosten loppusummasta, alekoodi koskee myös jo alennettuja tuotteita. Siispä hyvä sauma shoppailla kesävaatteita, eihän näin Pitkänäperjantaina ole oikein muutakaan tekemistä. ;) Itse ajattelin kyllä kohta suunnata juoksulenkille tai salille. Sitä ennen pitäisi tehdä pienet pääsiäissiivot, ihan ällöttää kuinka valon lisääntyessa kaikki lika näkyykin selkeämmin. Hyih! Kokosin muutaman lemppari kollaasin Booztin valikoimista. Aika rentoa meininkiä jälleen mutta tuollaisia asukokonaisuuksia, jotka itse mielelläni päälle pukisin. Etenkin tuo Rebekka Minkoffin laukku sykähdytti! Vitsit, aivan ihana bäki mikä tekisi niin mieli klikata ostoskoriin…

Nauttikaahan päivästä, palailen vielä illemmalla! :)

PS. Joku lukijani linkkasi minulle tämän youtube linkin
Ihan mielettömän hyvä puhe maitotuotteista, olen tässä kuunnellut nyt yli tunnin ja suosittelen kyllä muillekin… 
Jos ei ole ihmeitä tänään niin kuunnelkaahan! :)
* Mainoslinkkejä
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Alekoodi Booztille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta