Uusi itseruskettava kasvoille

Te jotka mua Instagramissa seuraatte saatoittekin eilen huomata, että ostin testaukseen Vita Liberatan kasvojen itseruskettavaa. Vierailu Stockkan cosmessa on aina yhtä petollinen, joka ikinen kerta mukaan tarttuu jotain mitä ei nyt suunnitellut ostavansa. :D Mulla on kyllä pidempään ollut hakusessa hyvä itseruskettava kasvoille, että sinällään löytö tuli tarpeeseen. Kropallehan käytän niitä Moritzeja mutta kasvoille ei ole löytynyt täydellistä tuotetta. Vita Liberatasta olen kuullu paljon hyvää ja siksi tuotetta olikin helppo lähteä testaamaan. 

Valitsin kahdesta kasvoille tarkoitetusta vaihtoehdosta voidemaisen geelimäisen sijaan. Jotenkin en itse pidä noista geelimäisistä kasvoissa, ne jäävät hieman tahmeiksi ja nukkumaan mennessä poski jää iljettävästi kiinni tyynyyn. :D Makuasioita. Testasin tätä tosiaan heti eilen illalla, kevyt kerros kasvoille ennen nukkumaan menoa. Voide on jo valmiiksi tummaa eli kasvoille tulee pieni väri heti jos samantien, tuo on mielestäni suurta plussaa! Aamulla lopputulos oli ihan jees, kevyesti päivettynyt mutta ei kuitenkaan mitenkään liikaa. Ajattelin laittaa ruskettajaa vielä tänään illalla, eli huomenna tulos on varmaan sitten aika bueno! Harmittaa vaan ettei sellaista ruskettajaa tunnu kasvoille löytyvän josta tulisi täydellinen lopputulos yhdessä yössä. Tämäkin tuote vaatii ehdottomasti parin kerran laittamisen jotta lopputulos on sopivan tumma. 

Arvosanaksi antaisin tälle kuitenkin 8+. Eli paras tähän mennessä kokeilemani mutta ei kuitenkaan täydellinen. Koostumus on miellyttävä ja levittyy, sekä kuivuu todella nopeasti. Kädet kannattaa pestä nopeaa levityksen jälkeen, meinaan voide on aika värjäävää. :) Onko moni teistä kokeillut näitä Vita Liberatan tuotteita? Mitä olette mieltä niistä vartalotuotteista?

On my way

2 vastausta artikkeliin “Uusi itseruskettava kasvoille”

  1. Vita Liberata muuten :) Vartalovaahto mediumin värinen on kyllä ehdottoman parasta vaahtoo, morizia ja kaikkee oon kokeillu!

    • Hahah, mulla on varmaan joku lukihäiriö nimittäin oon kokoajan lukenut et Liberta. :D Moritz on mun mielestä hinta-laatusuhteeltaan kohdillaan, etenkin se vaahto. Siitä en siis tule luopumaan. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta