Pastelliset MODOT

Kävin tänään vihdosta viimein hakemassa KEOPS Optiikalta sinne jo viikko sitten saapuneet MODO- silmälasini. Esittelin nuo pastelliset ihanuudet jo aikaisemmin tässä kuussa *Indiedaysin yhteistyökampanjassa ja nyt ne sitten tosiaan ovat vihdoin täällä kotona valmiina käyttöön! Tykkään näistä aivan hirveästi, kivaa vaihtelua mun tummiin massiivisiin kehyksiin. :) Lasit ovat super kevyet päässä ja varsinkaan päätetyöskentelyssä eivät valu nokalta alas, kuten nuo raskaammat edeltäjät. Kertakaikkiaan vaan aivan ihanat, oikeat kesälasit. Nyt kelpaa taas käyttää enemmänkin kakkuloita. ;) Vai oletteko samaa mieltä?

* Silmälasit saatu Indiedaysin kampanjan kautta

On my way

10 vastausta artikkeliin “Pastelliset MODOT”

    • Näissä mulla on sävyttävää huulirasvaa, Hydracoloria sävyä 41. Ihan parhaita arkipunia! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta