Vastauksia videolla part 1

Huomenta! Oliko jonkun muunkin mielestä tänään erityisen mukava tulla duuniin? Vaikka vapaat loppuivat, oli itselläni silti jotenkin todella hyvä ja levännyt fiilis. :) Pääsiäinen oli tosi tosi onnistunut, joten tämä pieni pätkäviikkohan hurahtaa erityisen nopsaa ja taas ollaan viikonlopussa. ;) Kuten viime viikolla lupailin, loman aikana kuvailin tuon vastaus- videon. Oli muuten ensimmäinen video uudella kamerallani ja asetukset eivät menneet ihan nappiin, seuraavassa videopostauksessa sitten toivon mukaan tarkempaa kuvaa. Videoita tulee muuten nyt sitten ainakin kaksi, koska jaarittelen sen verran etten saanut edes puolia kysymyksiä ängettyä tähän 20- minuutin pätkään. :D Toivottavasti ei haittaa! Voitte heittää vielä lisää kysymyksiä tosiaan tuohon seuraavaan videoon jos tulee jotain mieleen (teen sen tämän viikon aikana). Lisätkää kysymykset mielellään suoraan tuon kyssäripostauksen alle, eli TÄNNE

Musta on edelleenkin jotenkin myötähäpeällistä katsella omaa sepustusta videolta, heheh. Tähän ei sitten koskaan totu… :) Loppu katkeaa jotenkin vähän liian aikaisin, ikäänkuin seinään. Ilmeisesti joku ongelma tuossa koneelle latausvaiheessa, älkäähän siis siitä välittäkö. Toivottavasti tykkäätte videosta anyways! :)

On my way

11 vastausta artikkeliin “Vastauksia videolla part 1”

  1. Ihanaa Jutta, kiitos tästä! :) Sulla vaikuttaa olevan todella jalat maassa ja järki päässä. Mä itse asiassa muistan sut sieltä Unelmien poikamiehestä ja kyllä oot kasvanut ihan huikeesti niistä ajoista – tai no siis siitä show-versiosta, mikä tv:ssä näytetään :)

    • Nojoo, niistähän on todella kauan aikaa eli pitääkin olla kasvanut. ;) Itse en kyllä enää haluaisi ohjelmaa enää uudestaan katsoa, huih. Myötähäpeä. :D

  2. Olipas kiva video. Susta saa tosi positiivisen kuvan, vaikutat lempeeltä ja jalat maassa olevalta :) ja ihana, kun kysymys miehestäsi tuli, niin aloit heti hymyilemään!

    Meksiko on btw Pohjois-Amerikassa ;)

    • Kiva kuulla! :) Hahah, niin hän siis istui siellä kameran toisella puolen tekemässä koneella juttujaan, siksi taisin katsoakin sinne päin. :D

    • Jee kiva kuulla! Jatkon kuvaan huomen tai ma. Vähän viivästyi, katsotaan ehtiikö julkaistavaksi tällä viikolla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta