Kurkistus meidän Pääsiäiseen

Pääsiäinen oli ja meni mutta palaan siihen silti. Sain nimittäin vasta eilen aikaiseksi siirtää viikonlopun kuvamateriaalit muistikortilta tietokoneelle ja postausta tuleekin siksi hieman jälkikäteen. Meidän on tosi pitkään pitänyt käydä moikkaamassa mieheni siskoa Tamperella mutta koskaan aikataulut eivät ole menneet yksiin. Nyt oli vihdoinkin tämä pieni loma ja ei suurempia pläänejä, siispä meidän suunnitelmaksi tulikin reissu Tampereelle! Itsehän olen syntyisin Tampereelta ja olen aina pitänyt tuosta pienestä kaupungista. Tälläkään kertaa kaupunki ei pettänyt, ihanan kotoinen ja rento fiilis välittyi paikasta edelleen. Lisäksi sain parasta asiakaspalvelua hetkiin Hämeenkadun H&M:llä. Tuollaiset pienetkin jutut antavat heti sellaisen hyvän fiiliksen mikä säilyy pitkään. :)

Koska emme halunneet istua pelkästään autossa, päätimme majoittua yhden yön kaupungissa. Hotelliksi valikoitui *Sokos Hotel Villa ihan keskustan kupeesta. Todella kotoisa ja viihtyisä hotelli joka sijaitsee tosiaan vain pienen kävelymatkan päässä ytimestä ja Rautatieasemasta. Hotelli oli mielestäni sisustettu todella kivasti, tyyli oli moderni ja ekologinen. Paljon puuta ja luonnonmateriaaleja, sekä erikoisia yksityiskohtia. Itseasiassa uniikein Sokos Hotel, jossa olen koskaan käynyt. :)

Majoituimme kahden hengen valoisassa Superior- huoneessa.
Lauantaina ruokailtiin niinkin gourmee mestassa kuin Rosso. Nojoo, olisihan sitä voinut jotain kivempaakin etsiä mutta molempien kurniva nälkä ja tietämättömyys paikoista ajoi sitten Rossoon. Ainakin kivalla paikalla ravintola sijaitsee ja olihan ruokakin hyvää. Kanaa ja vuohenjuustoa, parempaa yhdistelmää saa mielestäni etsiä. :)
Ruokailun lisäksi kierreltiin kaupungissa ja käytiin vähän shoppailemassa. Harmi ettei Särkänniemi ollut vielä auki, se olisi meinaan sopinut päivämme ohjelmaan erinomaisesti. Itse tykkään Särkkiksestä melkeimpä enemmän kuin Linnanmäestä ja siellä olisikin mukava päästä tulevana kesänä käymään. Ehkä me otetaan uusi keikka vielä kesemmällä, Tammerfestien aikaan?! Saatiin meinaan eräs grillaus- kutsukin, joten pakkohan kaupunkiin on palata. ;)
Loppuilta rentoiltiin hotellissa ja käytiin muutamalla erään ystäväpariskunnan kanssa. Leffaakin mietittiin mutta jotenkin oltiin muutaman lasillisen jälkeen niin uupuneita ettei vaan jaksanut tehdä muuta kuin löhöillä ja katsella telkusta leffoja. Mähän rakastan tällaista olemista, koska siihen on kotosalla niin harvoin saumaa. Kotona sitä aina jotenkin onnistuu tekemään jotain, varsinaista olemista tulee harrastettua ihan liian harvoin. 
Aamulla sitten virkeänä runsaalle aamiaiselle. Tarjolla oli muiden herkkujen lisäksi mustaa makkaraa Tampereen tapaan. Itse en ole vielä koskaan oppinut tuota syömään. :) 
Aamiaisen jälkeen vähän blogijuttuja ja sitten startattiinkin jatkamaan matkaa sukulaisvisiitille. 
Pääsiäinen oli kokonaisuudessaan ihana ja ennenkaikkea rentouttava. Mulla on ollut ihan erilainen virta duunissakin nyt, kun sai hieman lomailla. :)

Kiitos vielä Sokos Hotel Villalle erinomaisesta palvelusta ja viihtyisästä hotelliyöstä! 

Sokos Hotel Villa
Sumeliuksenkatu 14
33100 Tampere
Puh. +358 20 1234 633
[email protected]


* Hotelliyö saatu blogin kautta

On my way

12 vastausta artikkeliin “Kurkistus meidän Pääsiäiseen”

 1. Näyttää tosi kivalta ja rentouttavalta irtiotolta! :) Tampereelle on tosiaan aina kiva mennä. Olen monesti pohtinut, että Tampere on ainoa paikka pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jossa voisin kuvitella asuvani.

  Milla / millamainen

  • Ja olikin! :) Niin, ihan samoja aatoksia. Siellä on jotenkin ihan erilainen ilmapiiri kuin täällä. Niin kotoisa ja sellainen lämmin.

 2. Tampere on Suomen toiseksi suurin kaupunki, joten ihan pikkukaupungiksi en sitä kutsuisi. Vaikka toki maailman mittakaavassa…

  Toiseksi saan useita ilon hetkiä blogistasi, erityisesti keksimistäsi uudisilmauksista: ”olla syntyisin” ja hotellin tyyli oli ”ekologinen”. :DD

  • Niin no mun mielestä Helsinkikin on aika pikkukaupunki jos verrataan maailman mittakaavassa. ;) Aijaa, mä taas olen usein kuullut lauseen ”olen syntyisin”. No mut kiva et blogi hauskuuttaa. ;)

  • sulla on sit mennyt suhteellisuuden taju. kävisit enemmän muissa kaupungeissa ;)

  • Haha, no oon asunut elämässäni niinkin pienillä paikkakunnilla kuin Himanka ja Karvia… Eli kyllähän multa tuota kokemusta löytyy. ;)

 3. Moikka! Oon kauan miettinyt, et kun saa yhteistyönä juuri esim. hotellihuoneen, niin miten se ns. aloitus tapahtuu. En tiedä ymmärsitkö, mutta siis sitä että ottaako hotelli teihin yhteyttä, vai sinä hotelliin ja kerrot blogista ym? En siis tiedä yhtään miten juuri hotellien kanssa nämä tälläiset asiat toimii, joten olis ihanaa jos voisit selittää kaiken :D ei millään pahalla siis, kiinnostaa vaan! :)

  • Vähän vaihtelee, joskus muhun ollaan oltu yhteydessä ja toisinaan olen itse kysynyt jos olen tiennyt, että nyt tarvisi huoneen. Esimerkiksi tällä kertaa laitoin hotellille sähköpostia, oltiin oltu hotellipäällikön kanssa yhteydessä joskus aikaisemminkin niin sain hyvin nopsalla varoitusajalla sitten huoneen. Mä oon rohkea tällaisissa, mielestäni bloggaaja voi hyvin kysyä hotellia koska anyways siellä kuvaa. :)

 4. Siis mitäh! Oot kotoisin mansesta vai?! :) Juu ei tää mikään ihan pikku kylä oo, vaikka pienet onkin piirit :D

  • Joo syntynyt mutta asunut kyllä vaan pari ensimmäistä vuotta. No on se aika pieni mutta en tarkoita sitä pahalla. :) Lämmin ja kotoisa kaupunki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta