Näytän pojalta

Voi meinasimpas unohtaa nämä asukuvat kokonaan! Pääsiäisenä tuli räpsittyä sen verran kuvamatskua, että osa on unohtunut vallan arkistoihin. :) Näytän näissä jotenkin pojalta. Katson itseasiassa useinkin itseäni peilistä naureskellen, että poikako sieltä kurkistaa. :D Silloin jos tukka on tuollaisella tiukalla ponnarilla on poikaefekti aika taattu. Siskon kanssa usein nauretaankin asialle, nimittäin hänellä samankaltaiset piirteet hiuksien ollessa kiinni. Noh, ainakin voi tarpeen tullen muuntautua mieheksi, tai pojaksi. :D 

Nojoo, tänään on muuten se Vaatevallankumous- päivä ja Kalliossa vaatteiden ”vaihtamis- kemut”. Itse olen menossa kyseiseen tapahtumaan ja aijon viedä kymmenen vaatetta joista haluan eroon. Toivon mukaan löydän tilalle jotain kivaa- tai sitten toisaalta ei haittaisi vaikka vaatekaappiin tulisi tuo kymmenen kipaleen ammottava aukko. Jos joku kiinnostui niin tapahtuman voi kurkata sen Face- sivulta tästä. Viikonloppukin on ihan ovella ja sen kummempia suunnitelmia ei ole vielä ilmaantunut. Lauantaina olen menossa kokeilemaan uutta ripsipaikkaa, sellaista kuin Beauty Anniina Eirassa. Toivon mukaan saan sieltä ihanat räpsyttimet ja paikasta voisi tulla uusi kantis! ;) Muuten musta tuntuu, että ihan rauhallisella moodilla mennään koko viikonloppu. Toisaalta jos on nätit kelit, olen kyllä avoimin mielin, Mattolaiturikin on edelleen korkkaamatta!

Kengät Converse / Takki H&M / Farkut Gina Tricot / Laukku Pieces / Toppi Vero Moda / Kello MK / Kaulaliina Cubus / Kaulakoru Nimesi.fi / Arskat Glitter *giveaway

Meidän yhdeksi suosikki raflaksi on muodostunut Maya Bar & Grill. Tykätään käydä tuolla usein paikan erinomaisen ruoan ja viihtyvyyden vuoksi. Useimmiten napataan heidän kolmen ruokalajin menu mikä on yksi suosikeistani. Menu vaihtelee ja hinta on vähän vajaa 30 euroa eli suhteellisen edullinenkin kolmen ruokalajin ateriaksi. Käytiin Mayassa jälleen maanantaina ja tällä kertaa otin alkupalaksi chili- paprikoita ja pääruoaksi broileria höystetynä kasviksilla. Oli kyllä jälleen taivaallisen hyvää. :) Suosittelen paikkaa lämpimästi!

Oikein aurinkoista torstaita! :)
On my way

14 vastausta artikkeliin “Näytän pojalta”

 1. Haha, repesin tolle poika -jutulle, koska mulla on välillä itseni kanssa ihan sama fiilis! :D Vaikka kukaan muu ei sitä huomaakaan. Mun mielestä näytät ihan sairaan kaunille noissa kuvissa. :)

  • Nojoo! Tukka takana ja varsinkin ilman meikkiä–> boy! :D Kiva et joku muukin kokee samoja fiiliksiä. ;) Voi kiitos Lotta! :))

 2. Onko sinua ennen sanottu Eva Longorian näköiseksi? Toiseksi alimmaisessa kuvassa näytät ihan häneltä. Kaunis :)

  • Ei ole mutta vitsit mikä kunnia näyttää hänelle edes jossain kuvassa! :) Kiitos paljon.

 3. Älyttömän tyylikkään näköinen asu! Olet kyllä jotenkin niin luontevan oloinen kameran edessä, ilo katsella hyvin otettuja kuvia. :) Ja nuo ruoat naaam, miten herkun näköistä! Pitää käydä tuolla kun Helsinkiin asti joskus pääsee.

 4. Susta nyt ei saa pojan näköistä tekemälläkään=))) upea ilmestys, ja kadehdittavan sileä ja virheetön iho!

  • Haha, kai se on vaan semmonen juttu minkä näkee pelkästään itse. :D Kiitos paljon!

  • Kiitos Jenni, vaikka kyllä se poika täällä silti välillä peilistä luuraa. :D Kiitoksia!

  • No kiitos. :D Joo se oli unohtunut kaapin pohjalle. Mokkalaukku mikä on munkin mielestä aivan ihana! Hankaluus on vaan toi koko… Sinne ei mahdu juuri mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta