Oodi banskuletuille

Se henkilö joka keksi yhdistää banaanin ja kananmunat letuiksi on nero. Oman arkeni nämä kyseiset lätyt ovat pelastaneet helppoudellaan ja herkullisuudellaan. Olen jakanutkin reseptin varmaan kymmenen kertaa mutta silti jaksan näitä aina hehkuttaa. :) Letuthan ovat maidottomia ja gluteenittomia, eli meille ruokavammaisille ihan super hyvä tapa korvata vaikka se perinteinen rahka. Itselleni on ollut haastavinta löytää rahkalle ja jogurteille korvaavia välipaloja, joten siihenkin tarkoitukseen nämä lettuset passaavat mainiosti. On muuten aika hassua ikäänkuin opetella uudestaan syömään näin aikuisiällä, maistella ja haistella. Tämän kaiken ohessa musta on tullut ihan hirveän paljon ”nirsompi” tahtomattani. Jotkut hajut, maut ja ihan ruoan ulkomuoto saattavat aiheuttaa pahoinvointia. Onneksi nämä letut ainakin uppoavat vielä toistaiseksi! ;)

Ohje on tosiaan hyvin simppeli, tarvitset vaan kaksi kananmunaa ja yhden banaanin. Aineosat sekoitetaan ja paistetaan pannulla letuiksi. Täytteillä pystyy sitten hyvin vaikuttamaan lettujen ruokaisuuteen, läjä marjoja pitää nälän huomattavasti kauemmin mitä tällainen hifistely hunajalla ja kookoshiutaleilla. :)

Nyt penkomaan vaatekaappi ja sitten Clothing Swappiin! :)

PS. Muistattehan, että vielä tänään koodilla Jutta15 15 % alennus *Booztilta*mainoslinkki

On my way

10 vastausta artikkeliin “Oodi banskuletuille”

  1. Hei muuten :) Onko sua koskaan pyydetty Viidakon tähtösiin tai muihin realityihin? (Lukuunottamatta sitä vuosia sitten ollutta sarjaa) Kauneutta sinulla on niin kovin, juurikin telkkaan sopivaksi :)

    • Ei ole pyydetty. :) Siinähän on kuitenkin enemmän Seiska- julkkuja, itse en onneksi niihin lukeudu. ;) Ei vaan, mutta en usko et mulla on sitä statusta mitä noissa ohjelmissa haetaan. :)

  2. Ei ei, muhun ei oikein uppoa nämä banaaniletut. Jotenkin liian kananmunamaista, siis lähinnä tulee mieleen munakas ja hillot, marjat ei silloin siihen oikein sovi, omaan makuuni. Tietenkin on noita niin monia erilaisia reseptejä että vähän x ja y ainesosaa niin sellasista saattaisin tykätäkin mutta ihan perus banaani+kananmuna ei oikein sovi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta