Eilinen ilta

Eilen vieteltiin tosiaan Vaatevallankumous- torstaita ja kuten aikaisemmin jo mainitsin, siskoni oli järjestämässä tuota vaatteiden vaihtelu- tapahtumaa. Tilaisuus järjestettiin ihan meidän lähihoodeilla eli Made in Kallio- kahvilassa, oli muuten super siisti mesta! Suunnattiin paikalle vasta seiskan hujakoilla ja tuolloin vaatteista oli enää jämät jäljellä. :D Perus mattimyöhäiset… 

Noh, vaihdoin mä kolme vaatetta pois ja tilalle lähti tosiaan parit jutut. Yksi ruutupaita kokoa L eli tuollainen iso röyhkä, siskon saksittu pallotoppi ja Palmrothin ballerinat. Nuo olivat muuten juuri nappi koko ja värikin on aika kiva! :) Joskus mulla oli kaappi pullollaan tuollaisia kirppisbaltsuja ja korkkareita. Nykyäänhän tyylini on aika erilainen mitä joskus 18- vuotiaana sillä ”kirppis aika- kaudella”, tuolloin vaatteistani suurin osa oli peräisin kirppareilta ja sitä roipetta oli oikeasti kaapit pullollaan. Tänä päivänä sitä katsoo hieman tarkemmin mitä ostaa, kirppareilta ei enää lähde kaikki vähänkin miellyttävä mukaan. ;) Koskahan Hietsu muuten aukeaa? Se on aina ollut lemppari kirpputorini ja sieltä olen tehnyt parhaat löydöt. Kannatan ehdottomasti vaatteiden kierrättämistä, se on kiva fiilis löytää jotain ihanaa ja vielä edullisesti. Lisäksi on suuremmat mahdollisuudet tehdä uniikimpeja löytöjä. :)

Erika oli kovin kiireinen, kokoajan joku kamera pyöri hänen ympärillään ja tarvittiin haastiksia. Hän on itseasiassa mukana Costumen Tähtistailaaja- kilpailussa ja pääsi mukaan semifinaaleihin. :) You go sister! 
Kengät Nike / Housut Mango / College Mango / Takki H&M /Jenkkihuivi Tiger 

Kivaa perjantaita, viikonloppu edessä jee! :)

On my way

9 vastausta artikkeliin “Eilinen ilta”

 1. heeei, noi kengät! mikä malli? muistan et oot kyl tehny postauksenki vissii noista mut en nyt löytäny sitä mistää :d

  • Nike Dunk sky Hi on malli. :) Googlaas, pitäis kyllä löytyä. :) Siitä en ole varma onko tuota mun väriä netissä, ostettu BLÄKISTÄ Citykäytävältä.

 2. Mikset voi olla kuvissa luonnollisemmin? Olet niin kauniimpi. Aina sama poseerausilme kasvoillasi näissäkin kuvissa. Tulee mieleen ehkä hieman mies/apina?! Sorry.

  • En mä tiedä, kai jokaisella on omat ilmeensä miten on kuvissa. Niin, sanoinhan että näytän mieheltä, apina on kyl ihan uus. :D

  • No pyh. Se on ihan sama miten olet kuvissa, kun oot aina ihan jumalaisen kaunis.

  • Noh, jumalaisen kaunis on ehkä pikkasen liioiteltua. Niinkuin apinakin.

 3. Käytätkö sä piilareita? kun joskus sun silmät näyttää ruskeilta ja joskus sinisiltä? Minkä väriset sun omat silmät on?

  • Vaihtelevasti. Mulla on siis huono kaukonäkö, joka tosin oli vähän parantunut. :) Jos mulla on piilarit niin käytän sellaisia sinisiä silmiä korostavia linssejä, ne vähän tummentaa sitä sinisyyttä. Jossain valossa saattavat näyttää hieman ruskeille… Tosin monesti huomaan, että omat silmänikin näyttävät eri valoissa erilaisille. :) Jossain valossa ne on hieman vihreät ja toisessa taas siniset… Eli kai mulla on semmonen vähän sinisen ja vihreän sekoitus omasta takaa…

   Tykkään kyllä sinisistä silmistä, eli ruskeutta en kyllä koita noilla linsseillä hakea. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta