Karvaliivi ja sunnuntai

Kaivoin tänään mun rotsin ja karvaliivin kaapista. Ulkona oli kyllä päivällä ihan mielettömän lämmin ja nyt illallakin vielä tarkeni tällä yhdistelmällä ihan mukavasti. Tänä viikonloppuna avattiin Linnanmäkikin ja käytiin tänään illalla hieman haistelemassa mestoja. Yllättävän vähän paikalla oli jengiä, jotenkin olisi ajatellut, että tämä sää olisi houkutellut huvipuiston ihan täyteen väkeä?! Itselläni on hieman ristiriitainen suhtautuminen nykyään noihin vuoristoratoihin luettuani kauheasta onnettomuudesta mikä tapahtui viime kesänä Yhdysvalloissa. Turvakaari vaan aukesi ja nainen putosi kuolemaan. Koskaan ei siis voi olla 100 % varma, että nuo turvavyöt- ja kaaret pitävät… Järkyttävää.

Kokonaisuudessaan viikonloppu on hurahtanut aika rauhallisesti. Eilen käväisin kyllä Mattolaiturilla muutamalla lasillisella mutta sainkin mukavan päänsäryn illaksi ja jäin himaan. Tänään päivä on mennyt vaan rentoillessa ja lähinnä leffojen, sekä herkkujen parissa. Vitsit ostettiin Lintsiltä mun lemppareita, eli metrilakuja! Ne on ihan parasta karkkia mielestäni, tulee jotenkin lapsuus mieleen. :) Nyt laitetaan taas leffa pyörimään ja vaihdetaan lakut viinirypäleisiin, arkea kohden mennään!

Alla muutama asukuva illalta. Tänään on ollut taas meikitön sunnuntai, joten lookkikin on sen mukainen. Lisäksi olen pantannut hiustenkin pesua useamman päivän, joten tukkakaan ei ole ihan freesein. :D Kunnon römssykkä ollut tänään, heh. Tekisi muuten mieli kokeilla välillä olla esim. viikko pesemättä tukkaa. Tekee kuulemma erityisen hyvää ja sen jälkeen hius ei rasvoitu enää kovin nopeaa. Välillä pidän useamman päivän pesutaukoja jos tietää ettei ole esimerkiksi viikonloppuna mitään erikoista, tekee kyllä hyvää! Onko moni teistä kokeillut noita ”pesulakkoja” ja jos niin millaisin tuloksin?

Kengät Björn Borg shoes *giveaaway / Farkut Zara / T-paita H&M / Rotsi Vero Moda / Karvaliivi Vila / Aurinkolasit Lindex

Tykkäättekö asusta? 


On my way

10 vastausta artikkeliin “Karvaliivi ja sunnuntai”

  1. Olen jo muutaman vuoden ajan pessyt hiukseni säännöllisesti vain kerran viikossa. Suosittelen! Päänahka tottuu nopeasti, kuivashampoo pelastaa loppuviikosta, vedenkulutus vähenee ja aikaa sekä vaivaa säästyy.

    • No ohhoh! Treenaatko? Urheillessa päänahka meinaan hikoilee sen verran, että viikossa olis ihan järkky geelipää. :D

  2. Ite pesen hiukset yleensä n. 5 päivän välein, kuivashampoota vaan, ni hyvin pärjää. Alussa tietty oli vähän tuskaa, mut pikkuhiljaa aina pidensin pesuväliä :)

    • Aika pitkät välit sinullakin. :) Mulla ongelma on juuri tuo treeneissä hikoilu… Ja vielä varsinkin kun kesäkin tulee. En usko et viis päivää ois mahollinen. :)

  3. Onko sinulta lähtenyt hiuksia, aivan kuin olisi kalju kohta tuossa sivulla?!

    • Ei oo kaljuu siinä. :) Mulla on aina ollut hennot hiukset noissa sivuissa ja kuvissa jakaus on jotenkin oudosti ja viel rasvistukka korostaa. Hiuksii lähti kyllä joku aika sit runsaasti, kirjotan siitä pian blogissakin mut kaljuja kohtia ei silti tullut. :)

  4. Ihana, ihana, ihana asu. <3 Rento ja samalla tyylikäs, varmasti mukava päällä. Ps. Noi kengät mullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta