Asu vapuksi

Joko teillä on vappusuunnitelmat tehtyinä? Täällä on tänäkin vuonna se meininki ettei mitään hajua. Lisäksi vapun tunnelmaa ehkä hieman latistaa se pas** keli mitä on luvattu… Ja muahan lohduttaa, että mies lähtee huomenna Turkin lämpöön työreissulle, jes! :) Nojoo, saas nähdä. Itselleni ei olisi maailman loppu jättää vappu vaikka ihan juhlinnan osalta väliin, enemmän kiinnostaa se torstain picnic mutta sekin säävarauksella. :D Jos nyt kuitenkin käy niin, että menojalka vipattaa mun vappuasu voisi olla unelmissani seuraavanlainen. Nuo kengät on melkeinpä pakko saada! Super kivan näköiset. Toiset kengät, jotka haluaisin kesäksi on valkoiset nahkakorkkarit piikkikärjellä. 
Kertokaahan mistä löydän sellaiset?! :)


*Nellyllä on muuten vielä meneillään *Mid Season Salet ja 29.4 saakka -15 % lisäale
alehinnoista koodilla 15MORE. Ale- valikoimaan *TÄSTÄ. (*mainoslinkkejä)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Asu vapuksi”

  1. Instagramissa mainitsit, että olet ostolakossa?! Kuinka kauan olet aikonut olla;)?

    • Joo olen kyllä! Ainakin seuraavaan palkkaan saakka! Eli about 20 pvää edessä! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta