Päivän kuulumiset

Moikka! Ajattelin tulla päivittelemään vielä tänne blogin puolelle ennen kuin suuntaan salille treenailemaan. Saku lähti tänään työreissulle viikoksi. Laskeskeltiin juuri eilen ettei tosiaan olla oltu vielä koko kaksi vuotisen seurustelun aikana edes viikkoa erossa toisistamme. Nyt onkin sitten ihan ensimmäinen pidempi eroaika edessä. Joku varmaan nauraa, että viikko. Tiedän, kaikkeen varmasti tottuu mutta kyllä tänään pienet itkut tuli tirautettua, kun tulin tyhjään himaan. Noh, eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan. Pakko totutella, nimittäin näitä matkoja taitaa tulevaisuudessa tulla useamminkin.

Kävästiin Iineksen kanssa tänään töiden jälkeen kurkkaamassa Milttonin AW 2014 pressitilaisuus heidän showroomillaan. Pitkään aikaan en ole kerennyt mihinkään bloggaritilaisuuksiin, joten oli ihan super kiva käydä paikalla kurkkaamassa miltä syksy ja talvi näyttävät. Niitä tosin ei ihan hirveästi vielä viitsi edes ajatella mutta olipas kuitenkin kiva hieman haistella tulevaa. Itse kiinnitin huomiota etenkin Brothersin miesten mallistoon ja Puman, sekä Björn Borgin treenikuteisiin. Brothersin syksymallistossa näkyi olevan mielettömän kivoja neuleita ja farkkupaitoja miehille! Oijoi, pitää ehdottomasti infota omaa miestä tuosta kyseisestä mallistosta. Niin ja niihin värikkäisiin treenijuttuihin taas ei sitten kyllästy koskaan… Syysjuttujen lisäksi tarjolla oli namskeja sormisyötäviä mat -nimisestä catering palvelusta. Oli kyllä hyvin uniikkeja herkkuja ja mielenkiintoisia makuja. Näissä presseissä herkkujen syönnin välttäminen on kyllä oikeastaan aika mahdottomuus. Itse ainakin herkkujen ystävänä en pysty vastustamaan tuon kaltaisia tarjoiluja. ;)

Housut Vero Moda / College Zara / Kello MK / Silmälasit MODO/Keops *giveaway

Nyt sinne salille painamaan, tänään vuorossa olkapäät ja selkä!

On my way

2 vastausta artikkeliin “Päivän kuulumiset”

  1. Milloin olet ostanut noi housut, näyttää kivoilta! Onkohan enää liikkeissä? Ovatko löysää rennompaa mallia vai juhlavampaa?

    • Valitettavasti joku puoli vuotta sitten, eli en tiedä kyllä löytyykö enää mistään. Epäilen. :( Malli on mielestäni sekä, että. Nämä menisivät hyvin juhlavemman yläosan kanssa vaikka baarissakin ja itse käytän toisaalta aika paljon ns. rentoiluhousuina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta