Vappufiilikset

Oikein hauskaa vappua! Todella mukavaa, että aurinko päätti suosia meitä ainakin tämän päivän. Ilma näyttää kieltämättä kyllä aika epävakaiselle, joten saas nähdä missä vaiheessa sitä vettä tulee niskaan ja kunnolla. :D Täällä on tällä hetkellä ainakin vielä aika rauhalliset tunnelmat. Kohta ajattelin kipaista salille vetämään päivän treenit ja sen jälkeen sitten katsotaan mikä fiilis, lähteekö johonkin vai ei. Vappu on mulle oikeastaan samanlainen juhla kuin uusi vuosi, aina ”pitäisi” tehdä jotain speciaalia mutta sitten kuitenkin ilta menee jotenkin pommiin. Liikaa odotuksia, niinhän sitä sanotaan. Tänä vuonna päätin etten ota mitään ressiä, katsotaan mitä eteen tulee tai tuleeko mitään. Ei ole oikeastaan suurta väliä. :)

Eipä mulla ihmeempiä, nauttikaahan tästä ja huomisesta! Palaan blogiin kyllä jo huomenna, jos tulee mieleen jotain toivepostausta niin saa vinkata! Tajusin muuten, että mullahan on edelleen se päivä Jutan kanssa tekemättä… Oikeasti, noloa. Se voisi olla mun loppuviikon missio. Muutenkin nyt on enemmän aikaa toteutella toivepostauksia, kun mies on reissussa ja kotona on rauhallisempaa. Aikaakin on jotenkin ihan huomattavan paljon enemmän. Oliko se sinkkuna aina tällaista?! :D Nojoo, huomiseen! 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Vappufiilikset”

  1. Itsekään en jaksanut ottaa mitään stressiä vapusta! Jotenkin tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee ei jaksa enää niin välittää onko se tämän vuoden vappu juuri se hienoin ja paras;) ja kumminkin suunnitelmat eivät mene niinkuin pitäisi.On myös alkanut ärsyttämään tää meidän juomakulttuuri ja varsinkin tällaisina juhlapäivinä kun saa ihan luvan kanssa sekoilla miten huvittaa.. vaikka on itsestänikin kiva juhlia välillä tottakai mutta ihan tuollaista menoa en ymmärrä:) no kukin tavallaan! Me grillattiin poikaystävän kanssa hyvää ruokaa ja käytiin vastarakennetussa ulkosaunassa saunassa ja oli oikein kiva ilta. Mikä parasta aamulla ei tietoakaan huonosta olosta:)!

    • Näinpä! Mä olin kyllä oikea tylsimys tänä vappuna. ;) Ja siis samaa mieltä myös juomakulttuurista. Mulla on nyt taas sellainen vaihe ettei juhliminen ole oikein napannut… katsotaan jos kesää kohden yhtään innostuisi. Kuulostaa hyvälle! Varmasti oli oikein ihanaa ja rentouttavaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta