Vastauksia videolla part 2

Noniin, nyt olisi luvassa jälleen videoita! Oli taas pieniä teknisiä ongelmia, nimittäin video oli jostain syystä mennyt kahteen osaan ja kaiken huipuksi loppu katkeaa tyyliin kesken lauseen. Mun pitäisi varmaan tarkemmin tutustua tämän kameran videoasetuksiin…  Olen vaan maailman huonoin keskittymään tällaisiin juttuihin, pitää laittaa siis mies asialle kunhan kotiutuu. Valitettavasti videot ovat nyt siis hieman puutteellisia mutta en yksinkertaisesti jaksanut alkaa uutta puolituntista kuvaamaan… Lisäksi muutama kysymys jäi vielä vaille vastausta mutta voin vastata niihin vaikka seuraavan videon yhteydessä. Koitan ottaa nyt ihan tavaksi nämä videopostaukset ja opetella oikeasti miten tuolla 6D:llä videojutut pelaavat. :) Alla siis parissa osassa vastauksia, katsokaa se mitä jaksatte kuunnella. ;) 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Vastauksia videolla part 2”

  1. Onko siellä huoneessa joku sun kanssa vai peilikuvallekko sä välillä virnuilet?

  2. Aivan ihania nuo katseet ja hymyt, joita luot Sakuun! Näyttää niin söpöltä ja rakastuneeltakin <3

    -Mari

  3. Ihanat videot! :) Oot kyllä superkaunis! Olis kiva nähdä blogissa enemmän videoita, varsinki höpöttelyvideoita :)

    • Hahah, oot varmaan eka negis kommentoija videoihin. ;) Mutta joo, ymmärrän. Itse en jaksa katsoa muiden bloggaajien höpötysvideoita… ja itseasiassa en hirveästi edes diggaa näitä tehdä. :D

  4. siis ehdottomasti lisää! aivan huippu oot ja vaikutat todella fiksulta ja jalat maassa olevalta tyypiltä! oon sun uus fani ehdottomasti :) jatka samaan malliin!

    • Jee, kiva kuulla! Oon kyllä jalat maassa tyyppi. ;) Ihana kuulla, jatkan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta