Babypinkissä

Nyt on juoksulenkki ja vappulounas hoidettu tältä päivää! Päätin käydä pitkästä aikaa juoksemassa salin juoksumatolla, koska ulkona juokseminen on ollut sen verran tukalaa. Ja arvatkaas mitä! Juokseminen oli niin paljon iisimpää, ihan kuin ennen. Joko useamman päivän juoksutauko on tehnyt hyvää tai sitten mulla on vaan yksinkertaisesti lievää allergiaa mikä sitten rasittaa keuhkoja ulkona juostessa. Olin ihan varma, että olen ainoa salilla mutta kappas, siellä olikin jopa viisi tyyppiä treenamassa lisäkseni. Eivät kaikki siis olekaan tainnut dokailla eilen. ;) Mun lounaskin oli tänään oikein vappuisa, nimittäin kalkkunaa ja kasviksia. :D 

Kuten voitte päätellä täällä vappu sujui siis tosi iisisti. Eilen olisi ollut kyllä mahiksia lähteä illalla terdelle tai johonkin piipahtamaan mutta mä vaan skippasin. Nukuin iltasella vielä päikkärit ja sille tiellehän sitten jäin. Noh, tänään ei ainakaan ole darraa ja olo on muutenkin energinen! Aloitin tänään Ortiksen 20 päivän detox- kuurinkin jonka sain taannoin testaukseen. 20 päivää on aika pitkä detox mutta ajattelin kuitenkin nyt koittaa skarpata detoxin ohjeiden mukaisesti, eli mahdollisimman vähän kahvia, alkoholia ja sokeria. Kyllä te tiedätte. :) Katsotaan miten tämä kuuri eroaa aikaisemmin kokeilemistä detoxeista!

Alla alkuviikon työasu. Harvemmin julkaisen täällä päivän duuniasu kuvia, koska pukeutumiseni sinne on sellaista aika perus tylsää. Tai omasta mielestänin tylsähköä. :) Useimmiten siis yhdistän mustan jakun siistiin teeppariin ja käytän mustia housuja. Jonkun verran on tullut ostettua myös näitä ns. siistimpiä paitoja ja toppeja, niitä tulee käytettyä usein myöskin. Toisaalta mussa on kyllä se puoli joka tykkää siistimmästä syylistä mutta se rennompi puoli on ehkä kuitenkin hieman voitolla. Tavallaan vaihtelu virkistää, eli leikitellään sitten molemmilla. ;) 

Housut Zara / Paita Cubus / Kello MK / Silmälasit MODO/Keops *giveaway 

Iskeekö asu teihin? :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Babypinkissä”

  1. Oletko töissäkin tuollainen lapsellinen ja nolo duckface ilme kasvoillasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta