Instrun suosikit

Muutama viikko sitten vieteltiin Bloggaajien Indiedays Inspiration -päivää ravintola Sipulissa. Kuten jo aikaisemmin postauksessa kerroin, paikalla oli useita yhteistyökumppaneita ja yksi näistä oli Instrumentarium. Mulle elämäni ensimmäinen optiikka liike on ollut Instru, kaikki itse hankkimani silmälasit on hankittu heidän kauttaan ja palvelu on pelannut. Itseasiassa muistan miten hyvä juttu oli joskus, kun rahat olivat tiukemmalla ja heidän kauttaan pystyi ottamaan silmälasit kuuden kuukauden korottomalla osamaksulla. Tuo voi oikeasti pelastaa monen opiskelijan tilanteen… 

Instru oli tuonut tilaisuuteen mukavasti silmä- ja aurinkolaseja ihasteltavaksi. Itsehän juuri hetki sitten sain ne silmälasit, joten aurinkolasien sovittelu tuntui ajankohtaisemmalle. Olen itseasiassa miettinyt vahvuuksilla varusteltujen aurinkolasien hankkimista. Käytän nimittäin nykyään enemmän laseja, melkein puolet viikosta. Kesällä siis vahvuuksilla olevat arskat mahdollistaisivat kesäpäivät ilman piilareita… Toisinsanoen rantsuun voisi lähteä laseilla ja ei tarvisi miettiä silmien kuivumista piilareiden kanssa. Kuulostaisi ihan super hyvälle… :)

Instrumentariumin pisteellä oli asiantuntijaapua tarjolla ja he kertoivat halutessaan mielipiteitä sovitelluista laseista. Vaikka olen pilottityylin ehdoton ystävä tällä kertaa päädyin ihastelemaan kissatyylisiä laseja. Alla olevat kaksi ylsivät ehdottomasti kärkeen, oikean puoleiset olivat ehkä vielä enemmän mieleeni peilaavine linsseineen vaikka lasit ovat mulla kuvassa jotenkin hassun korkealla. Näytän tuossa joltain ihmeen salapoliisilta. :D Mitäs te tykkäätte kissamaisista arskoista? Musta niissä on jotain kivan naisellista meininkiä ja 50- luvun glamouria. :)

Indiedaysin kampanjasivuilla on nyt menossa arvonta, jossa arvotaan kolmet aurinkolasit (hinta max. 179 €). 
Arvontaan voit osallistua äänestämällä mielestäsi kivoimmat bloggaajien yllä keikkuvat lasit ja tuohon valikoimaan pääset siis tästä. 
Kannattaa siis kokeilla arpaonnea jos mielessä siintää ihanat kesäarskat! ;)
Lisää aurinkolaseja löydät: 
On my way

6 vastausta artikkeliin “Instrun suosikit”

 1. Nuo vas.puoleiset, vaikkakin aurinkolaseja sinulla taitaa olla isompi laatikollinen ;). En sano tätä pahalla, mutta kuinka yksi ihminen voi tarvita niin mielettömästi aurinkolaseja, kenkiä, housuja yms. Vähemmälläkin pärjää:). Ja yksiössä kun asutte, niin mihin miehesi saa vaatteensa mahtumaan?! ;) Ninni

  • Siis en saanut kumpiakaan noista laseista. :) Mullahan on useita ”halppis” arskoja mutta haluan nyt kesäksi ehdottomasti ainakin yhdet ns. paremmat lasit ja tosiaan niillä vahvuuksilla haluaisin myös. Mulla ei kyllä ole mitenkään hirveästi vaatetta, blogi voi hämätä. :D Käytän todella paljon samoja juttuja ja myyn vaatteita säännöllisesti. Kyllä me on ihan sopuisasti jaettu kaappimme ja siinä vaiheessa jos tila alkaa loppumaan niin tietää, että taas on aika myydä. ;)

 2. Vasemmanpuoleiset on tosi hyvännäköiset, voisin itekin ajatella ostavani tuollaiset..mitä enemmän tulee ikää sitä laiskemmaksi piilarien käyttäjäksi olen tullut, nykyään keikkuu rillit nenällä kaiken aikaa.
  Saakohan nuo aurinkolasit vahvuuksilla? yleensä vahvuuksilla saatavien arskojen valikoima on suppea eikä ne ole niin mageita kuin tuollaiset.

  • Aivan! Mulla taas silmät on kuivunut aika paljon yli 10 vuoden piilariruljanssista niin etten enää pysty pitämään päivittäin. Tarvii ainakin pari rillipäivää… Yleensä pidän about kolme.

   Itseasiassa nyt, kun sanoit niin en osaa sanoa… Hmm. En ole koskaan kysynyt vahvuuksilla olevista arskoista joten en tosiaan ole varma miten homma menee!?

 3. Sellaisen huomion olen tehnyt, että silmälasit tuovat ryhtiä kasvoihin, kun maan vetovoima alkaa vetää puoleensa yhä voimakkaammin. Monet nelikymppiset ja sitä vanhemmat naiset näyttävät paremmilta kehyksillä kuin ilman. Meikkiä ei myöskään tarvitse käyttää arkena niin paljon, kun on raikkaat, kivat silmälasit.

  Piilariruljanssista olen luopunut jo aikoja sitten, ne on jotenkin epämukavat varsinkin päätetyössä. Itselläni on värikkäät kehykset, ja jos joskus laitan piilarit vaikka juhliin niin olo tuntuu jotenkin ”alastomalta” ja silmiin joutuu loihtimaan melko voimakkaan meikin, että ei ole ihan värittömän näköinen. Varmaan tottumiskysymyskin, kun kehykset ovat jo niin luonnollinen osa omaa lookkia=)

  Ja sitä paitsi näytät todella upealta uusissa silmälaseissasi, suosittelen työkäyttöön päivittäin=)

  • Olet oikeassa! Laseilla saa hyvin peitettyä vaikka väsymyksen. :) Kyllä varmasti jos käyttää laseja päivittäin niin look on outo ilman niitä ja sitten taas toisinpäin. Musta oli alkuun outoa kulkea silmälaseilla, kun oli tottunut piilareihin muualla kuin kotioloissa.

   Kiitos, ovat kyllä ihanat minustakin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta