Myynnissä Niket

Oon miettinyt tätä nyt useamman päivän ja tullut vahvasti siihen tulokseen, että myyn helmikuussa ostamani Niken Dunk Sky Hi -popot (koko 38). Joku noissa on etten ole oikein saanut niistä ”omiani” ja kyseisiä kenkiä on tullut käytettyä ihan liian vähän. Vaikutusta on varmaan ollut niiden Air Maxien hankinnalla, koska jotenkin nämä vaan jäävät aina kakkoseksi, kun tennarit jalkaan isken. Turhaapa ne tuolla kaapissa seisovat jos ne tekisivät vaikka jostain onnellisemman. Jos ei mene kaupan niin hyvä syy käyttää enemmän. ;) Postasin kengistä tosiaan helmikuussa (postaus täällä) ja samassa kuussa kengät ostinkin. Todella hyvässä kunnossa ovat, eli ei ole mitään likaa tms. muuta kuin tietysti kenkien pohjassa normaalia käyttökulumaa. Freesaan kyllä nuo pohjatkin vielä mahdollista uutta omistajaa varten! :)

En muista tarkkaan paljonko näistä maksoin, 160-180 euron välillä se oli, vahva muistikuva on 169 €. Nyt pyyntihinta on kuitenkin vähintään 100 € + postituskulut (noutokin Helsingin keskustasta mahdollinen!). Voitte tarjota kengistä summaa sähköpostiini [email protected] huomiseen lauantaihin klo. 21.00 saakka. Kengät lähtevät sille joka tarjoaa eniten. MYYTY!

Ja muutama kuva kengistä in action!
Mulla olisikin sitten tänään leffailta ihanaisen ystäväni kanssa, rentouttavaa. :)
Muuten, Kaisaniemen metriksen Ärrällä myydään 6.5 vanhaksi meneviä ”joululahja lippuja” 8 egen hintaan! 
Ihan vaan vink, vink jos ootte menossa vaikka viikonloppuna leffaan! ;)

Nauttikaahan perjantaista murut!
On my way

6 vastausta artikkeliin “Myynnissä Niket”

  1. Hei ne on käytetyt kengät.. vähän liian paljon ”kirppishinnaks”

  2. Hei niitä on käytetty suunnilleen 10 kertaa ja Niket maksaa. En myy näitä millään kahdellakympillä, mieluummin pidän sitten vaikka itse. ;)

  3. Hei, kummaltako ärrältä lippuja sai ostettua? Olen vieressä duunissa ja kävelin äskettäin ohi, mutten huomannut mitään mainosta kummallakaan ärrällä! Liput kiinnostelisi, kun olen justiinsa illalla menossa leffaan! :P

    • Siin oli silloin semmonen kyltti kyl, eli varmaan myyty loppuun?! Ne oli voimassa vaan 6.5 saakka ne liput niin varmaan finaalissa jo…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta