Lauantain aamujuttuja

Mites teillä on startannut päivä? Täällä nukuttiin yhteentoista ja aamupuuhia on tehty jo parisen tuntia. Harvemmin aamuisin tulee tehtyä ns. itsensä hemmottelua mutta tänään tein poikkeuksen. Kuorin ja naamioin kasvot, lakkasin kynnet ja rasvasin kropan Victoria´s Secretin lemppari kookosvoiteella. Oikein freesaava aamu siis ollut. :) Detoxistakin lähti tänään käyntiin kolmas päivä ja ainakaan vielä ei ällötä tuo litku, enää 17 päivää edessä! Kohta suuntaan salille kuumottelemaan pakaroita ja iltapäivästä vietelläänkin sitten aikaa siskon kanssa. Ajatuksena on käydä kuvailemassa, juttu josta me molemmat diggaillaan.

Käytiin eilen tosiaan siellä leffassa ja päädyttiin katsomaan Yves Saint Laurentista kertova elokuva. Ihan mielettömän hyvä, suosittelen! Elokuva oli siis henkilökuva Yves:in elämästä ja tiestä muodin huipulle. Saint Laurentin yksi tunnetuimmista luomuksistahan oli naisten jakkupuku. Miettii kuinka arkinen asia jakkupuku on tänä päivänä naisen päällä, ei ehkä jokaisen ole tullut mietittyä kuka henkilö puvun takana onkaan. :) Lisäksi Yves suunnitteli vaatteita itsevarmoille naisille ja halusi ilmentää naisten vaatteilla juuri sellaista asennetta mitä itsekin ihailen. Naisella voi olla itsevarma ote työelämässä, perheessä ja parisuhteessa. (Naisen ei siis tarvitse keikkua pelkästään siellä imurin ja hellan välissä.) Itsehän olen haaveillut Saint Laurentin laukusta jo pidempään, mielestäni brändillä on niin upea laukkuarsenaali, että oksat pois! Klassista ja itsevarmaa, naisellista tyyliä. Ehdottomasti haluan vielä joku päivä juuri tämän merkin laukkuun satsata! Tällaiset laukuthan ovat niitä äidiltä tyttärelle peritytyviä, ajattomia sijoituksia. Onko moni teistä nähnyt kyseistä elokuvaa? Mitä olitte mieltä?

Oikein paljon aurinkoa päiväänne! :)


On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta