Verkkatakissa

Tänään vaatekaappeja siivotessani tein taas löydön. Oikeasti miten sitä voikin hukata jotain vaatteita vaan kaapin perukoille? Mulle käy näin ja vielä usein. Välillä vaatteita katoilee mystisesti ilman, että niitä edes koskaan löytyykään. Tänään kaapista pilkotti vanhaakin vanhempi Adidaksen retroverkkari, tämäkin oli unohtunut sinne ainakin vuodeksi. Ja jos nyt oikein muistan, takki on alunperin lähtöisin mummolani ullakolta. Verkkari pääsi heti hyötykäyttöön, nimittäin tämän päivän lookki kaipasikin juuri jotain piristävää!
Mitäs te sanotte? Verkkatakeille katumuodissa yes or no?

Kengät Nike / Housut Dr. Denim / Takki Adidas / Toppi H&M / Lasit Lindex
Kuvat by sisko

On my way

9 vastausta artikkeliin “Verkkatakissa”

  1. Ihana verkkatakki, sopii sulle tosi hyvin myös värin puolesta :) Ihana sporttiasu myös muutenkin!

    • Kiitos paljon! Mä tykkään itseasiassa myös vaikken mikään sinisen ystävä ole yleisesti ollutkaan. :)

    • No eivät ne kyllä enää ole sellaiset kuten ennen mutta kiitos ja mukava jos näyttävät kuitenkin paksuille. :) Ehkä Priorin on alkanut jo tehoamaan?! ;)

  2. Mä oon nyt ite syöny priorinia tasan 1kk. En huomaa viel mitää eroo..mut jospa 6kk jälleen näkis eroo. Aattelin 2x180tabl. Kuurin vetää. Niin suosittelivat Apteekissa.. ettei kuulemma se 1 180 tabl. riitä… Samaa luin priorinin sivuilta. Itellähän siis paloi blondi ja päänahka aurinkolomalla..hiuksii läks. Joten kaikki keinot nyt yritettävä :)

    • Aa! Kuulostaa ikävälle actidentille. :( Musta taas tuntuu et tukka ois nyt jo lähtenyt paranemaan. Tosin syy voi olla se et noi hormonit jätin joilla tuo tukan lähtö alkoikin. Enää ei tosiaan lähde paljon hiuksia, onneksi! Oon kyl vasta syönyt kuuria viikon päivät niin en vielä lähde kyllä enempää spekuloimaan. :) Toivotaan et tehoo! Yks vaihtishan on kokeilla sitä eläinten biotiinia!

  3. Heippa, haluaisin esittää sellaisen toivomuksen että arvontapostausten voittajat julistaessasi voittajan sähköpostiosoite ei tulisi yleisesti näkyviin, pelkästään nimimerkki :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta