Kesäkenkiä Björn Borg Footwearilta

Blogissani on vilkkunut jonkun verran viime aikoina Björn Borgin Footwearin kenkiä. Etenkin ne vaaleat röpelöpohjaiset mokkasiinit ovat olleet ahkerassa käytössä ja ainakin muutamissa asukuvissa bloginkin puolella. Tein vuosi sitten keväällä blogiyhteistyön Björn Borg Footwearin kanssa ja olikin piristävä yllätys, kun heiltä kyseltiin kuulumisiani tänäkin keväänä. 

Vuoden takaisista kengistä mulle jäi Björn Borg Footwearista merkkinä laadukas ja kestävä fiilis. Kengät ovat todella hyviä jalassa ja niillä on miellyttävä kävellä. Esimerkiksi viime vuotiset kiilatennarit ovat edelleenkin hyvässä kondiksessa vaikka niillä on paineltu menemään talvisäässäkin. Niin ja saumat eivät ole hajonneet! Se on oikeasti aika ihme nimittäin musta tuntuu, että todella monista kengistä purkautuu saumat tuosta lestin kohdalta käytön myötä. Ehkä pettynein olen ollut siihen, että jopa Converset purkautuivat noista sivuista jo alle puolen vuoden käytön jäljiltä… Antaa kyllä aika mälsän kuvan kengästä joka tyyliin hajoaa käsiin normaalissa käytössä.

Tänä keväänä Björn Borg Footwearin naisten mallistosta löytyy mukavaa tennaria ja söpöä baltsua, eläinkuoseja, nahkaa ja paksua pohjaa. Itse ihastuin tähän oranssin pirteään Valentyna– malliin  ja nämä olivatkin toinen valintani tämän kesän kengiksi. Tuo väri oli eniten se mikä iski mutta myös se keveys miltä nämä tuntuvat jalassa. Perfection! 

Björn Borg Footwearin miesten mallisto se vasta huikea onkin! 
Miehille on useampia mukavan rentoja tennarimalleja ja pari hieman siistimpääkin kenkätyyliä. Mieheni valkkasi mallistosta pari omaa suosikkiaan kesäksi ja toinen niistä oli denimkankainen tennari, mielestä ihan huikea. Ihan täysin samaa mallia en enää löytänyt verkkokaupasta, mutta hyvin samantyylinen kenkä nahkaosilla on Wally Mid Croco. Musta nää on niin rock!
No sitten tämä ehdoton oma suosikkini, ehkä hieman jopa mummelin tohvelilta näyttävä Birgid Mid Nub. Ihan super pehmeät jalassa, käytän näitä monesti ilman sukkia juuri tuon pehmeyden vuoksi. :) Lisäksi tuo röpelöinen pohja on mielestäni kiva yksityiskohta muuten yksinkertaisessa kengässä. Näitä tulen käyttämään ja paljon! 
Samankaltainen röpelöpohjainen kenkä löytyy myös miestenmallistosta nimellä Brydan Mid. Toimii mielestäni hyvin myös miehelle! Hieman siistimpi mutta ei kuitenkaan sellainen ettei menisi arjessa. Nuo ovat jo selkeästi hieman kuraantuneet miehen käytössä, perus. :D 
Mitäs tykkäätte näistä malleista?
PS. Björn Borgilla on vielä toukokuun ajan meneillään festarikampanja, jossa naisten kenkien ostajalla on mahdollisuus voittaa kahdelle hengelle kahden päivän liput Weekend- festivaaleille! Kilpailuun voi osallistua ostamalla Björn Borgin kengät miltä tahansa jälleenmyyjältä. Ostotapahtuman yhteydessä täytetään arvontakuponki kassalla, jolla sitten osalllistuu festivaalilippujen arvontaan. Kampanja on voimassa 31.05.2014 asti.
PSS. Munkin blogissa on huomenna luvassa jotain kivaa teille Björn Borg Footwearilta! Pysykäähän siis kuulolla. ;)
* Toteutettu blogiyhteistyönä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta