Arvotaan Björn Borgin kengät

Huomenta! Kuten eilen vinkkasin, nyt tulee jotain kivaa tänne blogiin. ;) Käynnistetään siis arvonta, jonka voittaja saa itselleen mageet kengät Björn Borg Footwearin kevät/kesä 2014-mallistosta! Arvontaan voi ottaa osaa linkkaamalla kommenttiboxiin ne kengät, jotka ovat eniten mieleesi Björn Borg Footwearin nettisivujen popovalikoimasta. Kyseiset kengät ovat myös sitten ne, jotka saat jos arvonnan voitat. Kannattaa siis valita lempparit tarkkaan! :) Naisten kenkävalikoiman löydät TÄÄLTÄ ja miesten TÄÄLTÄ. Niin ja muistakaahan lisätä kommenttiin sähköposti-osoitteenne ja kengän koko! Arvonta päättyy torstaina 8.5 klo.16.00, good luck guys! 

On my way

179 vastausta artikkeliin “Arvotaan Björn Borgin kengät”

 1. Oma suosikkini on Adriana-mid-nub ruskeana, koko 42.
  johannan.postilaatikko(at)gmail.com

 2. Valintani olisi ADRIANA MID NUB värinä valkoinen ja koossa 40 :) t.enmi1(at)outlook.com

 3. Lempparit on Valentyna BLR hempeänä vaalean oranssina koossa 39, kiitos ;) faraway ( at ) luukku.com

 4. Kesäkengille olisi kovasti käyttöä kun pienellä budjetilla niin vaikea niihin repiä rahaa… ADRIANA MID NUB valkoisena koossa 37 on suosikki :) emmi.saali(a)luukku.com

 5. Birgit mid nub valkoisena ja varmanpäälle koko 41:) ihanat kengät nyt sormet ja varpaat ristiin et sattuis omalle kohdalle, tulis kyllä sopivasti synttärilahjaks ;) toiv. Kommentti näkyis jo puolituntii tapellut tän kanssa, että niin paljon niitä haluaisin :D ihanaa kevättä <3
  [email protected]

 6. Birgit Mid Nub siniharmaana, koossa 40.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta