Kosmetiikkaa videolla

Innostuin eilen iltasella kuvailemaan jälleen videon, jospa tästä tulisi ihan tapa?! ;) Jollakin ilveellä tuo kuva onnistuu jälleen olemaan tummempi mitä kaavailin ja tarkkuuskaan ei ole satasen luokkaa. Argh, no kyllä mä vielä opin. :) Kuten videollakin mainitsen, laittakaahan videopostaustoiveita! Olisi kiva ruveta tekemään näitä useammin ja toteutella teidän toiveita sitä kautta. Ennen videon tekeminen tuntui kauhean vaivalloiselle, nyt musta taas tuntuu etteipä tuo ole hullumpaa puuhaa. Kokoajan kerta kerralta varmasti rentoutuu kameran edessä ja sitä ”niinku” sanaa ei tule yhtä montaa kertaa, hahah. Inhoan täytesanoja mutta itsekin näemmä niitä sammakoita ihan mukavasti suustani päästelen. :D Mutta niin, kiinnostaako teitä mun vaatekaappi? Koti? Meikit? Ideoita saa heitellä ilmaan! :) 

On my way

30 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkaa videolla”

 1. kotivideoo toivon minäki :) mut mun makuun ehkä vähän pitkiä ollu nämä sun videot,mut kivoja kuitenki :)

  • Varsinaista vastausvideoo en enää tee, koska jäljelle jäi vaan pari kysymystä. Mut voin kyl vastata niihin jos jäi mietityttämään niin vaikka jonkun toisen videon yhteydessä.

 2. Videot on kivoja! Tekisitkö esittelyä työvaatteista/ office-lookista?

 3. Kiva video. Vaikutit jo paljon luontevammalta kuin parissa ekassa videossa. Johtuneekohan kokemuksen lisäks siitä, että jostain muusta kuin itsestään voi olla helpompi puhua… Meikkivideo olis hyödyllinen! Esim. valokynän käyttö on mulle ihan mysteeri, vaikka oon yrittänyt joskus ohjetta sen käytöstä lukeakin :)

  • Kiva kuulla! Kai sitä kerta toisensa jälkeen rentoutuu… :) Ja niin, se saattaa vaikuttaa!

 4. kysymys tohon st.moriz itseruskettavaan liittyen niin häiritseekö sua se voimakas tuoksu mikä siitä jää kun se kuivuu? Että jos illalla laitat sitä niin käytkö esim. aamulla suihkussa ennen ku poistut kotoota vai mitä, kun itse tuntuu että se, ja moni muu itseruskettava(lähes kaikki) jättää aika voimakkaan ”hajun” ilman suihkua.

  • Kyllähän siitä pieni tuoksu jää mutta itse en koe sitä ällönä tuoksuna. Usein kyllä käyn suihkussa vielä aamulla ja siinähän se tosiaan hälvenee. Makuasioita. :)

 5. oot tosi nättinä tässä videossa! :) pakko kysyä että ootko ottanut huuliin jotain lisätäytettä nyt lähiaikoina, koska ne näyttää megaherkullisilta ja isoilta :D

  • Kiitos! :) Megaherkku, spostilla voi kysellä henkilökohtasempia juttuja. :)

 6. Tosi kiva video! Välillä kiva katsoa ja kuunnella, kun on koko päivän töissä lukenut ja kirjoitellut.
  Kaikki mainitsemasi aiheet kiinnostavia.

 7. ihan silmiin sattuu kun oot niin nätti :D !! mutta videot on kivoja koska välillä kiva vaan katsoo ja kuunnella :)

  aurinkoisia päiviä!

 8. Oot niin aidon oloinen tyyppi, ihana kattoa sun videoita! :) kiinnostais arkimeikki ja juhlameikki videot ja samat kampauksista ja kotivideo ois ihan huippu, sekä jotain asuja videolla ois kiva nähdä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta