Pikaseen

Viikko on ollut ihan hurjan kiireinen ja tuntuu, että kokoajan olen painanut johonkin suuntaan. Onneksi on viikonloppu ihan näillä näppäimillä! Blogikin on jäänyt aikatavalla kakkoseksi mutta koitan korjata asiaa. Jännä muuten miten mulle nykyään tulee jopa vähän huono omatunto jos en ole päivitellyt tänne kunnolla tai monipuolisesti. Sitä katsoo nykyään jotenkin tosi kriittisesti tätä hommaa, kun tavallaan haluaisi jokaisen postauksen olevan täydellisesti hiottu. Välillä kuitenkin arki vie vaan mennessään, no can do. 

Latasin juuri lähes koko puhelimen sisällön koneelle jotta saisin vihdoinkin päivitettyä uuden sovelluksen iPhoneeni. Siis mulla on joku kaksi sovellusta vanha ohjelmisto tuossa vielä käytössä… Ei ihme jos puhelin välillä tökkii. :D Tätä kautta on ehkä helpompikin päivitellä myös Instagram-kuvia tänne blogiin  ja tehdä kollaaseja. Mutta nyt nukkumaan, tämä oli vaan tällainen pikamoi! Kauniita unia. <3

*Kynsilakat ja karkit saatu blogin kautta lahjana

On my way

4 vastausta artikkeliin “Pikaseen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta