Good morning!

Huomenta! Täällä käynnistellään tätä lauantaita aamiaisella ja samalla hieman selailin verkkokauppoja ja kokosin kollaaseja *Booztin valikoimista. Booztilla jatkuu vielä pari päivää Mid Season salet ja tuotteita on jopa -25-50 % alella. Kannattaa muuten kurkata erityisesti *Vero Modan valikoima, koska koko valikoima on alessa, osa tuotteista jopa -50 %! Mutta nyt pakkailemaan, kohta meinaan starttaa pitkä automatka Pohjanmaalle. Kone lähtee megeen, joten postailen kyllä viikonlopun ajan. Nauttikaahan päivästä ja muistakaa rakastaa! <3

*T-shirt / *Jacket / *Jeans / *Shoes / *Sunnies

* Mainoslinkkejä

On my way

2 vastausta artikkeliin “Good morning!”

  1. ootteko nyt hankkinu oman auton vai ajeletteko vuokra-autoilla edelleen? :)

    • Ei olla hankittu. Saatiin auto lainaan siskon miehen serkulta. Mietittiin kyllä alkuun vuokraautoakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta