Amor vincit omnia

”Rakkaus voittaa kaiken” -lause joka valittiin joku aika sitten mieheni kanssa hopeisiin rakkaus sormuksiimme. Heinäkuussa tulee täyteen kaksi vuotta yhdessä oloa ja kahdeksan vuotta toisen tuntemista. Rakkaus on ihmeellinen juttu ja kuten tuo latinalainen sananlasku sen kertookin, tuo tunne tosiaankin voittaa kaiken. On niin mahtavaa tulla päivittäin rakastetuksi ja antaa sitä rakkautta. En oikeasti koskaan aikaisemmin todella uskonut, että tällaista yhteenkuuluvuuden tunnetta voisi olla. Rakastan sua!

Idea sormuksista lähti etenemään muutama kuukausi sitten, kun koruntekijä Sari Isosomppi lähestyi minua yhteistyökyselyllä. Ihastuin etenkin hänen Omin sanoin-korusarjaansa, jossa on mahdollista valita juuri oma persoonallinen kaiverrusteksti koruihin. Myös Sarin hopeinen, puhdas ja selkeän yksinkertainen linja miellytti omaa silmääni. 

Ihan alkuun käytiin sovittelemassa Sarin työpisteellä Union Designissa sormusmalleja ja kokoja. 

Päädyttiin hyvin yhteneväiseen linjaan, mitä nyt hieman eri paksuiset sormukset valittiin. Itse halusin siromman naisellisen sormuksen ja Sakulle taas toimi paremmin leveämpi malli. Sovittelun ohessa päästiin kurkkaamaan myös ns. kulissien taakse ja nähtiin miten sormuksen tekemisprosessi etenee. Sari valmistaa korut siis alusta loppuun saakka itse, työvaiheiden seuraaminen oli itseasiassa aika mielenkiintoista. 

Valmiit sormukset saatiin eilen ja ovat kyllä aivan huippu kauniit! Tuli niin hyvä olo, kun pujotti tuon sormeensa. 
Nytkin sitä katsellessa kannan ikäänkuin sitä toisen rakkautta mukanani vaikka olen jo toisella puolen Suomea. :)

Sari Isosompin koruja pystyy tilaamaan netistä hänen verkkokaupastaan, sekä jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. 
Mielestäni aivan ihana tapa muistaa läheistä ihmistä tai vaikka hankkia yhteneväiset sormukset tai riipukset. Uniikki lahja on aina sellainen jolla on suurempi merkitys! Union Design
Eteläranta 14
Helsinki

+ 358 41 505 7662

* Postaus toteutettu blogiyhteistyönä

On my way

6 vastausta artikkeliin “Amor vincit omnia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta