Hiuskuulumisia

Ajattelin päivitellä hieman hiuskuulumisiani nyt, kun tässä on on oltu Priorin-kuurillakin jo muutama viikko. Mitään varsinaista megapaksuuntumista en ole vielä ainakaan havainnut mutta tukka on kyllä kasvanut hurjaa vauhtia! Mulla on normaalistikin kasvanut noin 1 cm kuussa mutta nyt on tuntunut, että tukka on venynyt ihan kunnolla. Lisäksi odotan ravintolisien vaikutusta hiuksiin, olen meinaan nyt laittanut tuonkin puolen kunnolla kuntoon. Myös hyviä rasvoja on lisätty ruokavalioon, joten sekin alkaa toivon mukaan näkymään tugeessa jossain vaiheessa. :) Katselin muutama päivä sitten vanhoja postauksia ja muun muassa viime syksyn kuvia. Se mun tukka oli kyllä ihan hurjan pitkä ja enää en todellakaan ymmärrä miksi menin sen pätkäisemään, argh. No pitihän se lyhyempi lettikin sitten ilmeisesti kokea… Nyt en meinaa leikata kuin tasaisin väliajoin pikkaisen latvoja, muuten kasvatellaan.

Värjäyksen olen jättänyt ihan minimiin. Olen halunnut, että hius saisi oikeasti hieman levätä. Ombre oli aika kuluttava tukalle ja nyt pysyttelenkin varmasti aika tummassa ja unohdan hetkeksi vaalentelut. Myöskin hyvät hiustenhoitotuotteet auttavat asiaa huomattavasti. Jos joku hyvä tuote pitäisi sanoa, niin se Moroccan Oilin valkokorkkinen tehohoito on super hyvä juuri tuollaiselle avoimelle ja huokoiselle latvalle mikä on saanut damagea. Olen meinaan tehnyt tehohoidon pari kertaa viikossa ja siitä on kyllä ollut apua! Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos tuntuu, että latva rutisee kuivuuttaan. Varmasti muutkin naamiot toimivat mutta tuo on ehdoton oma suosikkini. :) 

Rautoja ja muita muotoiluvälineitä olen myös vältellyt. Vaikka tänä päivänä on hyvin tehokkaat lämpösuojat saatavilla niin silti uskon päivittäisen suoristuksen tai kihartamisen kuluttavan tukkaa. Jätänkin tukan väkerrykset erityistilanteisiin ja koitan ns. suoristaa tukkaa kotikonstein suihkun jälkeen. Itselläni ainakin toimii aika hyvin hiusöljyt ns. suoristajina. Jos haluan suoran tukan laitan pyyhekuivaan tukkaan pikkasen öljyä ja kampaan Tangle Teezerilla läpi. Jos taas haluan sekavampaa surffilookkia toimii muotoilutuotteet joilla saa ns. tuuheutta ja kiharaa hiukseen. Myös suolasuihke on aika hyvä tapa saada tuuhea tukka look a like. Mitäs teidän hiuksille kuuluu? Jotain erityisvinkkejä kiillon ja hyvän hiuskuontalon saamiseksi? 
On my way

2 vastausta artikkeliin “Hiuskuulumisia”

    • Mulla on ihan D:tä, B, Omega 3, sinkki, monivitamiini (bioteekin), se Priorin, maitohappobakteerit. Olikos siinä kaikki? Mulle tuokin määrä on paljon kun ennen en syönyt juuri mitään. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta