Arkimeikkini videolla

Huomenta! Päätin eilen extempore toteuttaa sen meikkivideon jota muutama teistäkin on toivonut. Videolla on siis joka aamuinen arkimeikkini, yleensä teen sen kymmenessä minuutissa mutta näemmä videolla taas venyi kera höpinöiden. :) Loppu katkeaa hieman hassusti kesken mutta älkää siitä välittäkö, tärkein kuitenkin tallentui. 
Jos herää jotain kysymyksiä tuotteista tms. niin kyselkäähän ja saa antaa sitä palautettakin!? 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Arkimeikkini videolla”

 1. Todella kiva video ja kaunis luonnollinen meikki :) Mukavaa kesää sinulle!

 2. Tääpä oli kiva katsoa. Oot niin ihanan aito oma itsesi! :) Mun päivämeikki mukailee aika samaa kaavaa kuin sulla ;) Lumenen CC-voiteen olen mäkin ottanut käyttöön ja nyt uusimpana mineraalimeikkipuuterin, josta tulossa juttua blogiin. Tuota Lumenen heleyttäjää ja muita kevätuutuksia en ole vielä kokeillut, mutta ainakin tuo sun kovasti hehkuttama heleyttäjä lähti hankintalistalle samantien ;)

  MS / Beauty Highlights

  • Tosi kiva kuulla! :) Heleyttäjä on ihan parasta, suosittelen lämpösesti! :))

 3. Kiva leppeä video! Kauniskin olet! Tuo heleyttäjän käyttö sai mutkin kiinnostumaan tuotteesta.

  • Hehe no kiva kuulla, ja kiitos! :) Suosittelen kokeilemaan! Koukuttaa kyllä ihan mukavasti. :)

 4. Ihana Jutta! :) Mitä olet tykännyt tuosta korostuspuuterista, onko Macin arvoinen jopa..? Ja onko se kuinka tärkeä meikissäsi? Olen miettinyt sellaisen hankkimista, kun en ole ikinä sellaista vielä ostanut. :)

  • Kiitos! <3 On todella tärkeä! Käytän siis päivittäin, useamman vuoden ollut yksi suosikkini. Noi molemmat siis ajavat samaa asiaa, sekä Mac että tuo Lumenen. Molemmat hyviä! Ja Mac on kyllä Macin arvoinen, lisäksi on muuten todella riittoisakin! Osta kokeeksi. :)

 5. Kiitos, tosi kiva video! Hieno meikki! (Sitten mulla tässä vähän pöhkömpi kommentti, laitan sulkeisiin, koska ei ole oleellinen, mutta…. sulla vatsavaivoja ja meikatessa menee jos jonkinlaista pakkelia huuliin ja sitä kautta mahaan. Ks videosi tästä näkökulmasta, niin huomaat. Vatsa voi ärtyä pienestäkin.)

  • Kiitos! Kiva kuulla. :) En usko et johtuu siitä, mulla on sen verran rajuja oireita ollut et ei se meikki sellaisia laukaise.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta