Päivän kuulumisia

Keskiviikko on hurahtanut työpäivän jälkeen kotona kuvaillen ja blogia työstäen. Yllättävän monta tuntia sain jälleen tähän hommaan hurahtamaan. :) Lisäksi käväsin äsken lenkilläkin ja huhhuh, loppuvaiheessa matkaa meinasin tukehtua omaan tukkoisuuteen. Flunssa on kyllä ollut poissa jo pidemmän aikaa ja juoksumatolla juoksu sujuu mahtavasti. Mitään muuta vaihtoehtoa ei jää kuin allergiat, argh todella rasittavaa! Oli meinaan ihan pakko loppumatka kävellä, kun tuntui ettei henki vaan enää kulje. Koskahan nämä pölyt oikein lähtevät? Toivon mukaan jo pian tai ainakin viimeistään helteiden myötä. Tosin, se taitaa jopa pahentaa niitä…

Siivosin tänään vaatekaapinkin ja totesin taas kuinka paljon siellä on turhaa tavaraa. Pian siis olisi blogikirppistä jälleen tulossa! Olen itseasiassa ollut shoppailulakossa nyt useamman viikon, viimeksi ostanut vaatteita silloin Tampereella Pääsiäisen aikaan. Aika hyvin tässä on siis pysytty linjassa. ;) Tavoite oli säästää rahaa seuraavaan palkkapäivään saakka ja sehän onkin jo ensi viikolla. Tuosta rahan säästämisestä tulee itseasiassa erinomainen fiilis! Vähän kuin siitä roskien roskiin heitosta. :D Heheh mutta onhan se kivaa, kun tilille on jäänyt ainakin lomamatkan kokoinen summa säästöön. Lisäksi nyt vaatteiden ostaminen tuntuu taas eri tavoin palkitsevalle, kiva ostaakin jotain uutta. 
Vai mitä olette mieltä? Harrastaako moni ns. shoppailulakkoja?

Jeans Seppälä / Top Noisy may

Nyt kone kaakkoon ja tiskivuoren kimppuun. 
Huomiseen murut! 


On my way

4 vastausta artikkeliin “Päivän kuulumisia”

  1. näytät ihan sikalaihalta.. toivottavasti saat tuon ruoka-asiantuntijan kanssa ruoka/mahaongelmasi kuntoon :(

    • Juu, olen kuulemma laihtunut. Mutta tässä on ollut niin paljon noita ruokajuttuja, että eipä ole ihmekään. Tarkoituksellista se ei kuitenkaan ole ollut. Ruisleivän poisjättö on saattanut myös poistaa nesteitä, olen siis gluteenittomalla ja maidottomalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta