Blogikirppistä jälleen

Kuten eilen puhuin, nyt tulee taas tavaraa myyntiin. Pahoittelut, että nämä mun kirpparit tulevat aina pienissä erissä mutta jotenkin tämä on ainakin itselleni vaivattomampi tapa toteuttaa näitä. Tällä kertaa on enemmän tällainen asustepainotteinen kirppis, toivon mukaan löydätte seasta jotain! :)

1. Sorelin kumppari-nilkkurit
Todella vähän käytetyt, lähestulkoon kuin uudet Sorelin nilkkurit. Ainoastaan pientä luonnollista likaantumista pohjissa mutta kumisaapashan on suhteellisen helppo puhdistaa. Naiselliset ja tyylikkäät, itselläni vaan jääneet kaapin perukoille. Kokolappu 39,5 EUR, mutta itselläni 37-38 jalka ja sopivat ovat. Kokomitoitus siis hieman erilainen. Hintapyyntö 25 euroa + postikulut. MYYTY

2. Piecesin mokkalaukku
Tämäkin vain vähän käytetty, aitoa mokkaa oleva olkalaukku. Hintapyyntö 20 15 € + postikulut.

3. Nellyn Nilkkurit
Tilattu Nellyltä viime syksynä ja käytetty muutamia kertoja. Pientä likaa havaittavissa mutta mokka on onneksi aika helppo puhdistaa. :) 
Koko 38 ja hintapyyntö 5 euroa + postikulut. 
4. Dinskon avokkaat
Viime kesänä ostetut avokkaat, mustaa kangasmatskua ja hyvässä kunnossa. Pohjatkaan eivät ole juuri likaantuneet. Olisivatko nämä olleet jalassa pari kertaa? Koko on 37 ja hintapyyntö näistä 5 € + postikulut. MYYTY!

5. Koruja
Korut myisin mieluiten yhdessä setissä, eli 10 €:lla lähtee koko paketti (+postarit). Yksittäin korut ovat 5 €/kpl. 
Ylin on Lindexistä, seuraava H&M ja alin Bubbleroomista. MYYTY

Huudot/varaukset mun sähköpostiin [email protected] Menevät ensimmäisenä tuotteet varanneille henkilöille! 
Kysymyksiä voi esittää kommenttiboxiin, kitoos. :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Blogikirppistä jälleen”

  1. Oon aina ihmetelly kun laitetaan tuote myyntiin likaisena ja kirjoitetaan että se on helppo puhdistaa kyseisitä lioista? :D Jos tuote on helppo puhdistaa, eikö se kannattaisi pestä itse ja myydä puhtaana?? :D Varmaan paremmin saisi myytyäkin kun likaiset tuotteet, joista tulee heti epäilys ettei ne edes puhdistu.

    • No siinä on sulle ihmettelyä kerrakseen… :) Multa ei löydy mokan putsausainetta enkä sitä aijo ostaakaan. Siksi kirjoitin, että pientä likaa on havaittavissa. Kai noista nyt päällepäin näkee ettei kyse kuitenkaan ole mistään suuremmasta shitistä.

    • Se on muistaakseni 7,60 se postipaketti alle 2 kiloon saakka. Eli sen verran. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta