Lahjakortti Björn Borgille

Minuun on aina iskenyt treenikuteissa värikkyys. Vaikka pukeutumiseni ei muuten kovinkaan värien kirjoa ole, niin salilla ylläni näkee neonvärejä ja pinkkiä. Björn Borgin treenivaatemallisto tulvii ihanan kirkkaita värejä ja fanitankin noita kuteita täpöllä! Myös vaatteiden laatu on todettu kestäväksi ja lukemattomia pesuja käyneet topit, sekä housut ovat edelleen värit tallessa ja muutenkin kasassa. Myös merkin alusvaatteille on näytettävä vihreää valoa. Ne ovat niin pehmeää matskua ja myöskin ihanan värikkäitä. :)

Sen lisäksi, että Björn Borg halusi muistaa minua värikkäillä treenituotteilla, halusivat he myös muistaa teitä lukijoitani. Nyt lähtisikin arvottavaksi yksi 50 euron arvoinen lahjakortti Björn Borgin konseptimyymälöihin (Kamppi tai Forum). Jos asut jossain muualla kuin Stadissa niin eipä hätää! Björn Borg toimittaa siinä tapauksessa tuotepaketin sinulle kotiin. Arvontaan voit ottaa osaa valkkaamalla Björn Borgin kotisivuilta suosikkituotteesi ja linkkaamalla sen kommenttiboxiin. Muistathan lisätä myös sähköposti-osoitteesi. Niin ja osallistumisaikaa on 18.5 klo. 15 saakka. Tsemppiä arvontaan! :)

On my way

83 vastausta artikkeliin “Lahjakortti Björn Borgille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta