Spurgupäivä

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu! Tänään saatiin jopa nauttia kunnon helteestäkin, jess. Itselläni on aikamoinen väsy painanut koko päivän, nimittäin eilen olin pitkästä aikaa ulkona. Hetkeen en ole bilettänyt, joten kerralla sitten samalle illalle kahdet juhlat ja tänään on kyllä ollut tukka kipeä. Mietin jo etten kyllä kehtaa näitä kuviakaan julkaista, kun ulkoasu on aika epäfresh. :D Sitten mietin, että hetkonen. Ihan sama jos mä todella olen tälle näyttänytkin koko päivän! Realiteettiahan se on, että me jokainen näytetään välillä vähän epäedustaville, eikös?!

Mua itseasiassa välillä ärsyttää se blogimaailmassa pyörivä täydellisyys mikä on aika kaukana arjen realiteeteista. Harvan ihmisen elämä on oikeasti pelkkää asukuvissa poseeraamista, täydellisten treenipäiväkirjojen kirjoittamista tai niitä täydellissesti aseteltuja ruokalautasia. Itsehän diggaan tosi paljon visuaalisuudesta ja kauniit kuvat ovat ihanaa katseltavaa mutta silti blogeissa saisi mielestäni olla vähän enemmän sitä elämän rosoisempaakin puolta! Monelle on ehkä vaikeaa lisätä juuri niitä epäedustavia kuvia tai muutenkaan kirjoittaa niistä elämän varjopuolista. Kaiken halutaan olevan jollain tapaa niin täydellistä ja onhan se tavallaan ymmärrettävää. Kilpailu ”alalla” on todella kovaa. Itsekään en ole mikään megaavautuja täällä ollut mutta tietyissä rajoissa olen kuitenkin halunnut raottaa elämääni teille. Olisi kuitenkin ehkä vieläkin kivempi avautua monistakin asioista mutta sitten taas tavallaan koittaa pitää jotain yksityisyyden suojaa. Mun elämä ei ainakaan ole täydellistä päivästä toiseen ja elämääni mahtuu myös niitä toisen pään fiiliksiä. Ja tosiaan välillä näytän epäraikkaalle krapulanaiselle mutta sehän on elämää. Mitä mieltä te olette? Toivoisitteko blogeihin enemmän sitä realistisempaakin puolta?

Housut Vero Moda / Laukku Judits Second Hand / Toppi Zara / Neuletakki Vero Moda / Lasit Ray-Ban

Väsymys painaa edelleen vaikka olen nukkunut useammat päiväunet. Eipä varmaan auta kuin vetää vielä yhdet. :D
On my way

33 vastausta artikkeliin “Spurgupäivä”

 1. Kuvat ok. Toisten spugekuvat on toisille ihan fresh :) Oon sitä mieltä, että elämässä on vitutuksen korkeaa veisuuta sen verran, et mielellään luen ja katselen kivaa ja kaunista. Ei niin, ettei mistä muusta vois kirjoittaa tai kuvata, mut et lähtökohtaisesti blogin sisältö antaa lukijalle hyvää mieltä, iloa silmälle, inspiraatiota. Sellaisista blogeista tykkään tosi paljon. Sit toi blogikirjoittajan avautuminen. Se on tehtävä hyvällä maulla ja itseään säästäen. Ei oo kiva lukea veret hyydyttäviä draamoja tai pitkiä nyyhkytarinoita. Niissä ei ole mitään mukavaa, paitsi ehkä tirkistelijöille. Blogia säännöllisesti seuraavat ovat hyvin ajan tasalla mitä kirjoittajalle kuuluu. Oppivat tuntemaan kirjoittajan. Myötäelävät ilot ja surut. Satunnainen kävijä taas muodostaa kuvan blogista ja kirjoittajasta ehkäpä vain sen viimeisimmän päivityksen mukaan. Jää kanavalle tai kääntää äkkiä sivua.

  • Aivan, ymmärrän kantasi. Makuja on siis varmasti hyvinkin monenlaisia. :) Se avautuminen ei tosiaan välttämättä ole mikään helpoin case ja en nyt tarkoittanutkaan mitään parisuhdedraamoja mutta yleisesti ottaen enemmän sellaista persoonallista kirjoittamista ja oikeasti elämän varjopuolistakin kirjoittamista. Itse ainakin tykkään lukea jos bloggaaja antaa itsestään enemmän kuin ne päivän asukuvat. Mutta kuten todettu, makuja on yhtä monta kuin meitä lukijaa ja kirjoittajaa. :)

 2. Ihana asu, ja kauniita kuvia siitä huolimatta, että susta tuntui ei-freesiltä olo :) Ei ainakaan tänne erotu ;) Täällä podetaan vähän samanlaista olotilaa, kun pitkästä aikaa olin eilen tuulettumassa. Tuntuu että väsy jatkuu, vaikka kuinka nukkuisi päikkäreitä. No, onneksi huomenna on taas ”normaali olo” :)

  • Kiitos paljon, olo on kyllä ihan toinen. :D Joo no sanos muuta! Mä oon aina ihan sairaan väsynyt krapulassa, vaikka tosiaan nukkuisinkin paljon. Toivotaan, että huomenna on jo parempi! Mulla tosin darrat kestää nykyään pari päivää. :D

  • Mäkin oon aina tosi väsynyt krapulassa. Ihan puhti poissa! Ja sama, mustakin tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, niin krapulat pitkittyy :D Toivottavasti huomenna ei oo kuitenkaan ihan yhtä väsynyt olo – kummallakaan :)

 3. Hei camoon, jos noi on sun mielestä huonoja kuvia niin et oo spurgua nähnykkää.. :D pikkasen suhteellisuudentajua nyt kehiin heiii.. Ja ehdottomasti blogeihin enemmän ”arkipäiväisyyttä”, eikä sitä pelkkää pintaliitoa! Itseä ainakin kiinnostaa juurikin ne blogit, jotka erottuvat edukseen jollain muulla lailla kun kulutushysterialla ja posekuvilla, joissa halutaan tuoda esille rintavarustusta ja muuta skeidaa.. hohhoijaa, koittakaa ihmiset erottua älkääkä olko samaa turhanpäiväistä ”teinimassaa”! Sullekkin jutta vinkiksi, että juurikin ne pintaa syvemmälle menevät tekstisi ovat juuri sitä parasta antia blogirintamalla ja muutenkin sellaiset kirjoitukset, jotka kertovat ihan tavallisesta elämästäsi ja parisuhteestasi. Näitä kirjoituksia jään odottelemaan jatkossakin :) Ihanaa kesän alkua sulle! Toivoo Jatta.

 4. No ehkä lokaatiot ja kuvien vihreys pelastaa fiiliksen, niin ja arskat. ;) Mutta niin, tältä mä näytän sellaisena etten ole tehnyt millekään mitään. Monesti huomaan darrassa myös olotilan tuovan sitä fiilistä, että näyttää hirveälle vaikkei tilanne niin paha sitten todellisuudessa olisikaan. Joo ja näinpä! Ihan samaa mieltä, lisää sisältöä blogeihin. Ja myös itselleni vinkkauksena, että useammin niitä pintaa syvemmälle juttuja. ;) Kiitos ja samoin sinullekin Jatta! =)

  • Huoh. Ehkä näytän kalpealta, koska olen nukkunut huonosti ja olen darrassa mikä sitten korostaa efektiä etten näytä kovin elinvoimaiselle. Mähän sanoin, että nämä kuvat ovat mitä ovat. :)

   Mulla on ollut niin paljon ongelmia noiden ruokien kanssa mitä voin syödä ja mitä en, eli tavallaan ihan loukkaa kommentit laihuudesta. Helppo se on sanoa jos pystyy syömään mitä vaan, itsehän olen tällä hetkellä vältellyt pari viikkoa maitoa, sokeria ja viljoja ihan siinä mielessä, että saataisiin aiheuttajia selville. Eli mitä luulet, olisiko tuolla tekemistä mahdollisen laihtumisen kanssa? Eli eipä ole tässä millään dieetillä ainakaan tieten tahtoen oltu.

 5. Hölmö, ethän sä oo spurgua tässä nähnytkään :D näkisit mut krapulassa, voi apua…

  • Hahah, no kiitos. Olo ainakin oli kuin spurgulla ja oonhan mä kalpea kuin lakana! :D

  • No voi hohhoijaa. Jos nyt niin kaameelta näytät mielestäsi niin miks ylipäätään kuvat julkaisit ja jos olo oli kuin spurgulla niin jaksat posettaa huulet tötteröllä? Iteltäni ainakin jäis tekemättä..

  • Julkaisin, koska juurihan kirjoitin että blogeissa pitää olla kuviakin monenlaisista fiiliksistä. Ihan sama ovatko kuvat omasta mielestä onnistuneita. :) No jotainhan mun oli tehtävä. ;)

 6. Voi Jutta! Aurinkolasit päähän ni hämäys menee täydestä! Ihan vois luulla että lasien takana on freesi mimmi ;) Ja nyt syöt kaikkea mitä tällä hetkellä pystyt…. paljon! Ihanaa alkavaa viikkoa :)

 7. Nyt täytyy kyllä todeta että mihin sinä olet nainen mennyt kuihtumaan? Suonet törröttää kuin vanhalla rouvalla, luut näkyvät jotenkin karulla tavalla ja kätesi todella ovat kovin pienet….verrattuna sitten taas rintoihisi…nyt vähän sitä lihaa luiden ympärille. Niin näyttävät nuo rinnatkin nätimmältä kun sopivat vartaloon. Älä ota pahalla, mutta silikonit näyttävät useasti todella feikeiltä jos niiden kantaja on todella laiha. En ole sinua ennen näin pienenä nähnyt:-O en tiedä johtuuko uudesta ruokavaliostasi, mutta jokin mättää. Elinvoimaa saat syömällä ruokaa! Ravitse kehoasi :) sitä ei usein itse huomaa jos on mennyt laihtumaan…mutta ulkopuolisten sanoja kannattaa todella joskus kuunnella <3 Olet kaunis kun olet hieman normaalipainoisempi…mutta tietysti jokaisella on makunsa. Tämä oli vain yksi mielipide.

  • Jaa-a, niiden rajoissa syön mitä tällä hetkellä voin syödä. Eli ehkä se ruisleivän poisjättö on vaikuttanut asiaan?! Niin ainakin olen usealta kuullut jos on leivän pois jättänyt niin on ainakin nestettä lähtenyt? Mutta turhaan huolehdit, nyt mennään näin ja jos joudun leivän täysin jättämään niin silloin sen jätän. Mulle on nyt tärkeintä saada vatsa kuntoon, jos siinä sivussa lähtee kiloja niin ei mahda mitään. Eiköhän ne taas jossain vaiheessa palaudu.

 8. On nyt ihan pakko kommentoida tähän! Tosi ikävää, että ihmisillä on joku pakottava tarve kommentoida toisen ihmisen koosta/ painosta tai ylipäätään ulkonäöstä. Mä oon itse myös hoikkarakenteinen ja saan monesti kuulla, et sä oot liian laiha ja syö vähän enemmän. Super ärsyttävää! Toiset vaan luonnostaan on hoikempia kuin toiset. Eihän kukaan mee lihavallekkaan ihmiselle sanomaan et ootpas sä läski, vai meneekö? Mun mielestä on tosi rohkeaa ylipäätään raottaa omaa elämäänsä tuntemattomille ihmisille noinkin paljon kuin sinä ja hienoo et pystyy julkaisee niitä omasta mielestä ei niin hyviä kuvia ( mun silmiin hyvältä näyttää ) jatka vaan samaan malliin :) tsemppiä oikean ruokavalion metsästykseen ja ihanaa kesää! T: vatsaongelmainen Noora :)

  • Joo sepä. Mun lähtökohta on 55-kilonen tyttö niin helpostihan siitä sitten näyttää selkeästi laihemmalle jos laihtuu… Mutta itse viihdyn ihan kropassani joten se lienee pääasia!? Ja omalla kohdallani tosiaan ei ole mikään dieetti päällä vaan ruokavalion muutos. Se vaikuttaa asiaan. Sinnekin ihanaa kesää Noora! :)

 9. Niin ja siis pää pointti jäi pois, mun mielestä kaikkein tärkeintä on, että voi itse hyvin ja on tyytyväinen itseensä ja kokoonsa on se sitten mikä vaan. Hoikkakin voi voida hyvin ;) noora

 10. ja nyt pistää kyllä miettimään että mikä joillakin ihmisillä on mennyt ohi? siellä ruudun takana varmasti onkin juuri ihannepainoinen, ei-töröhuuli ja kaikin puolin täydellinen yksilö, että voi tulla arvostelemaan muiden kuvia tuohon sävyyn…:) ja musta sun kropassa ei ole mitään vikaa, ja minkäs sille voi että on syntynyt niin kauniiksi ettei ole krapulassakaan ruma:D? haistan pientä kateutta. ja kaikenlisäks, en usko et tän blogin lukijat on edes kovin nuoria, joten ihan oikeesti nuoret ja vanhemmat naiset voisitte pikkuhiljaa heräillä… välillä tuntuu että aivot kulkee aikuisillakin siellä 13-vuotiaan tasolla

  • Niin. Eksyin itseasiassa vauva- palstalle jossa ÄIDIT arvostelevat mun ulkonäköä. :) mielenkiintoista… Millaisiakahan äitejä heistä tulee? ;)

 11. Olet Jutta kaunis. :) Olen pari viikkoa lukenut blogiasi. Olen itsekin miettinyt että pitäisi kokeilla gluteenitonta jotta saisin tietää auttaako se vatsaani. Ja mitä noihin kommentteihin tulee niin ne kannattaa jättää huomiotta, kateellisia ovat todennäköisesti. Ihanaa kesää sinulle! :)

 12. Tulee paha mieli sun puolesta kun lukee näitä joitain kommentteja. Miten ihmiset kuvittelee että niillä on täällä joku oikeus tulla arvostelemaan sun ulkonäköä.. Varsinkin kun jokainen just voisi ottaa huomioon ton sun viime aikojen ruokatilanteen. Itsekin hoikkana tiedän kuinka pahalta tuntuu kun sanotaan ”liian” laihaksi. Älä välitä, kaunis olet ja mun silmään vaan siro & hoikka hyvällä tavalla :-)

  • Hei, kiitos puolustuksesta. :) Itse olen samaa mieltä ja varsinkin tosiaan tässä tilanteessa toivoisi hieman ymmärrystä… Jos miettii, että ihminen välttelee sokeria, ei syö gluteenia eikä maitoa mutta näiden rajoissa syö kyllä normaalisti niin mitenkähän sitä voisi pysyä sen kokoisena ettei kukaan inisisi!? :D Tässä ruokavaliossa kaikki vähänkään nesteitä keräävä tai turvottava tai lihottava on karsittu pois. Lisäksi jos muutenkin omaa nopean aineenvaihdunnan niin… Siitä voi miettiä. :)

 13. Hei joo nyt nää elämänsä laihana viettäneet nousee barrikadeille :D Tässä nyt kommentoitiin sitä, kuinka Jutta on laihtunut ja rinnat ja huulet näyttää suhteessa ehkä jonkun silmään hieman turhan suurelta. Turhiahan tällaiset kommentit on ja ehkä jopa aika tunteettomia ottaen huomioon Jutan ongelmat vatsansa kanssa. Lihaa luiden päälle, helpommin sanottu kuin tehty Jutan tapauksessa. Pitäkäämme siis tietyn herkkyyden nyt tässä kommentoinnissa mukana ;)

  • Niin, no onneksi näihin on tottunut eikä tosiaan ota liian kirjaimellisesti. Kaikkia ei pysty eikä voi koskaan miellyttää…

 14. Olet kyllä kaunis yksilö! :) Tuli itsellekin paha mieli taas näistä kommenteista, ja äsken luinkin kaksi blogipostausta nettikiusaamisesta, ja aloin miettiä, että pitäisi lopettaa näiden postausten kommenttien lukeminen kokonaan. En ymmärrä mistä näitä ihmisiä riittää, kun jaksaa kaiket päivät tuoda negatiivista enegriaa tänne. Jostain kumman syystä taas päädyin siis lukemaan näitä kommentteja, mutta ehkä tää oli taas viimenen tikki! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta