Luomuostoksia

Eilinen pikapiipahdus Punnitse & Säästä:ssä tuotti taas tulosta. En olekaan hetkeen syönyt raakapatukoita, joten oli aika täyttää hieman välipala varastoa näkd-patukoilla. Mun on jo pidempään pitänyt tutkia mistä saisi tilattua suuremman erän raakiksia edulliseen hintaan. Ovat meinaan aika kalliita noin yksittäin ostettuna… Joku lukijani jossain vaiheessa vinkkasi jostain verkkokaupasta mutta nyt en taas kuollaksenikaan muista mistä oli kyse. Myös omatekoiset patukat voisivat olla mielenkiintoinen kokeilu, vielä en vaan ole saanut aikaiseksi. Siskoni tekee usein raakakakkuja, sellaistakin olisi hauska testata! En vaan ole mikään leipurihiiva, joten aina tuollaiset leipomiset vaativat multa tavallista enemmän ponnisteluja. 😀 Tuo Berry Delight on muuten oma lempparini noista näkd:eistä. 

Toinen heräteostos oli jo pidempään hankintalistallani keikkunut luomu maapähkinävoi. Mulle tulee aina tästä mieleen fitnesskissojen riisikakut, maapähkinävoi ja banaanin siivut. 😀 Itse en ole tuolle idealle vielä lämmennyt ja nyt, kun gluteenittomalla mennään niin riisikakut eivät kuulu ruokavalioon. Onneksi gluteenittomana löytyy vastaavia korvaavia juttuja. Maapähkinävoin päällä toimii kuulemma super hyvin myös muutkin hedelmät kuin bansku. Omenaa ja appelsiinia olen kuullut päälle siivutettavan. Mihin kaikkeen te käytätte maapähkinävoita? 
No sitten luomu tattarinäkkärit. Olen pidempään koittanut kuikuilla jotain gluteenittomia näkkäreitä. Vaikka teen leivän itse niin on kiva aina välillä rouskuttaa jotain hapankorpun kaltaista. 🙂 Löysinkin ihan päivittäistavarakaupasta nämä tattarinäkkärit ja ostin kokeeksi. Aika kuiviahan nämä ovat pelkästään mutta juurikin maapähkinävoin tai tahinitahnan kanssa nams! Ja tosiaan päälle olen laittanut avocadoa mutta olisi kiva kokeilla nyt niitä hedelmäyhdistelmiä. Onko teillä jotain gluteenittomia näkkärisuosikkeja? Tekeekö joku kenties itse nämäkin? 🙂
Aurinkoa päiväänne, nyt on niin kesä! 🙂

Kommentit (12)
  1. Ei nyt liity millään lailla tämän postauksen aiheeseen, mutta kun sulla on tuollainen upea tukka, niin haluisin tietää että pidätkö sitä öisin auki vai kiinni? 🙂

  2. Semperin gluteeniton (ja maidoton) karkea näkkileipä on ainakin todella hyvää! 🙂 Sitä saa ihan kaikista perusruokakaupoista ja hinta pyörii jossain noin 3 eurossa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *