Videohöpötyksiä

Hellurei! Tulin vielä lisäämään mun tämän päivän höpinävideon teille ennen salia. Ensimmäinen kerta, että video onnistui ihan täysin ja tuli kokonaisena katkeamatta, jes! ;) Tosin aloituskuva onkin sitten omaa luokkaansa, heheh. Toivottavasti video miellyttää ja tällaiset höpinätkin ovat edes jonkun makuun!? Välillä on vaan päiviä ettei ole oikein mitään super inspistä asuihin tai muuhunkaan erityiseen täällä blogin puolella. Silloin helpointa itselle on kuvata vaan jotain jutustelua, tai ei se ennen ollut mutta nyt alan päästä näiden videoiden makuun. ;) 
Mutta nyt suuntaan salille, kivaa jokaiselle!

On my way

14 vastausta artikkeliin “Videohöpötyksiä”

  • Pitäs valita semmonen ajankohta ettei salilla ole muita. :) Meillä on kyllä semmonen minisali toi missä käydään eli on kyllä mahdollinenkin joku kerta. :)

 1. onko sun tukassa tällä videolla muuta kun sitä kuivashampoota? Vai onko priorin todella tehnyt noin tuuhean! Minkä merkkinen kuivashampoo sinulla olikaan käytössä? =)

  • Itseasiassa on KMS California Free Shape 2 in 1 Styling & Finishing- lakkaa. Ihan sairaan hyvä tuote!! Ei tee tukasta semmosta normi koppuraa vaan just kuohkean. :) Mutta kyllä myös tukan laatu on nyt kohentunut, mikä sitten lieneekään se perimmäinen syy. :) Nyt mulla on Cutrinin kuivashampoo mutta pidän myös Herbinasta ja Batisten ruskeille tarkoitetusta.

 2. Katselin tän sun videon illan päätteeksi, ja heti ensimmäisenä pakko kysyä (kun ollaan muutama sananen blogissa minipilleri-aiheesta vaihdettu), että milloin oot lopettanut ne Cerazettet? Mä nimittäin lopetin ne 1,5 viikkoa sitten, koska mulle tuli ihan kamalia sivuvaikutuksia. Ajattelin aiheesta ihan omassa blogissakin kirjoitella, koska oon tän asian kanssa joutunut painimaan nyt viimeiset 3,5 kuukautta. Aihe varmaan kiinnostaisi monia, mäkin olen mielelläni lukenut sun kokemuksia tästä asiasta :) Saanko kysyä, että miksi päätit lopettaa ne Cerazettet, kun muistelin, että sanoit, että ne sopii hyvin?

  Ps. Mulla on tuosta LadyVitasta nyt parin viikon ajalta kokemusta. Sain paketin LivBoxin mukana ja katotaan nyt huomaanko mitään eroa :) Pakko vielä kehaista, että ihanat käsivarret sulla!

  • Lopetin ne about 1,5 kk sitten ja söin tosiaan puoli vuotta. Alkuun sopivat ja siis edelleenkin varmaan muuten mitä nyt toi tukkakato iski.Eli siis hiusten lähdön kohdalla aloin miettimään asiaa ja googlailemaan, voi olla myös, että vatsavaivat pahenivat noiden käytöstä. Tiedä sitten? Kannattaa kyllä lopetella ja toivottavasti löytyy joku muu parempi keino! Ihan hirveät pillerit. :(

   Okei, joo pitää itsekin testailla jossain vaiheessa toimisiko! Ja kiitos hei. :)

 3. Voisitko tehdä erillistä postausta noista vitamiineistä mistä puhuit? Esim kertoa mitä kaikkia vitamiineja syöt ja miten ne vaikuttaa jne. Sellaista olisi kivaa ja mielenkiintoista lukea! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta