Roosaa poskilla

Vierailin viime perjantaina Helsingin Stockkalla kosmetiikkamerkki Cliniquen pisteellä. Olin heidän ”kutsuvieraanaan”, eli sain tunnin ajan asiantuntijalta henkilökohtaista ihonhoito-ja meikkiopastusta. Heti alkuun minulle tehtiin testi, jossa selvitettiin millainen kasvojen ihoni on. Olen toki aina tiennyt, että kuivaan se on enemmän taipuva kuin rasvaisuuteen mutta testin avulla pystyttiin löytämään juuri minulle sopivat Cliniquen tuotteet. Clinique ei merkkinä ole itselleni ollenkaan tuttu mutta, koska itselläni ei ole mitään vakkarimerkkiä olen hyvin avoin kokeilemaan kaikenlaisia uusia sarjoja. Muutenkin iän karttuessa tuohon ihonhoitoon satsaaminen muuttuu kokoajan tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi. Cliniquehan on yksi edullisimmista selektiivisen puolen merkeistä, eli jos lompakon nyörit eivät ole ihan mahdottoman tiukalla on sarja varmasti monelle laatua tavoittelevalle kuluttajalle juuri sopiva. Itse sain ainakin oikein hyvän fiiliksen tuotteista ja jälleen kerran konsulentti oli sen verran raikkaan oloinen itse, että tuli oikein hyvä fiilis. Jännä muuten miten sillä on niin suuri vaikutus! Jos ihonhoitosarjaa esittelisi hieman huonomman ihon omaava, voisi vaikutus olla ihan toinen. Pätee mielestäni aika moneen asiaan tuo sama sääntö, kyllä sillä ulkoisellakin olemuksella on siis merkityksensä. :) Onko Clinique monelle teistä tuttu sarja? Mitä pidätte ja löytyykö jotain suosikkeja joita voisitte sieltä suositella?

Sain pisteeltä mukaan pienen goodiebagin testattavia Cliniquen juttuja ja yksi niistä oli merkin poskipuna. Tuohon kyllä rakastuin! Olen aina pitänyt poskipunista todella paljon, mielestäni ne kruunaavat meikin ja luovat naisellisen raikkauden ja hehkun. Tämä poskipuna kiisi kyllä suoraan lemppareideni kärkeen, niin koostumukseltaan kuin sävyltäänkin. Sävynumero on siis 10 ja nimeltään ”Precious Posy”. Puna pysyy ihan super hyvin eikä haalistu juurikaan päivän mittaan. Miltä se näyttää teidän silmäänne? Eikö olekin raikas!? :)

Merkkiä myyvät ainakin Stockmann ja Sokos.

On my way

6 vastausta artikkeliin “Roosaa poskilla”

  1. On raikas! :) Mä olen ihan hulluna poskipuniin. Voisin hamstrata niitä loputtomiin (ja niin varmaan tuun tekemäänkin, haha). Juuri muuten julkaisin juttuni selekosmetiikan voidemaisista poskipunista blogissani, joten täältäkin voi käydä kurkkaamassa vinkkejä, ne keitä poskipunat kiinnostaa :)

    MS / Beauty Highlights

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta