Eilisen asu ja matkakuume

Hitsiläinen oli vaikea herätys tänä aamuna! Katseltiin eilen matkoja yhteen saakka ja piti kuitenkin ponnistaa sängystä ylös seiskan jälkeen. Ollaan nyt aika vahvasti erään matkan kannalla, eli Agios Nikolaos Kreikka ja sieltä hotelli Miramare all inclusivella. Hotellihuoneethan ovat merinäköalalla ja mielestäni tuon hotellin sijainti on aivan mahtava. Aamulla herätessä partsilta näkee meren, ahh. :) Myös all inclusive on meille molemmille sellainen juttu joka halutaan matkaamme. Vaikka siitä lisähintaa tulee niin on se sen arvoista. Se ettei tarvitse roudata niitä vesipulloja ja meloneita kaupasta on oikeasti lomalla tosi jees! Ja altaalla voi kokoajan siemailla cokista ilman, että tarvii miettiä pitääkö sitä taas kohta hakea kaupasta lisää. 

Meillä oli ajatuksena, että tänä vuonna tehtäisiin jotain omatoimista reissailua matkan aikana. Lähinnä siis pyörien vuokrausta, nähtävyyksiä ja tuollaista pientä kivaa pelkän altaalla makoilun sijaan. Olisikin ihan huikeaa kuulla teidän mielipiteitänne kyseisestä paikasta ja voitteko suositella Agios Nicolaosta? En tiedä mutta jotenkin kovin vahvasti nyt on sellainen Kreikka-kuume, eipä olla oikeastaan muita matkoja katsottukaan. :) Kreikkalainen ruoka on taivaallista ja kumpikaan ei ole käynyt juuri näissä lomakohteissa. Lisäksi Kreikkaa kuulee kyllä usein kehuttavan, joten ei kai se liene humpuukipuhetta kuitenkaan?! 

Ballerinat H&M / Housut Vero Moda / Toppi Zara / Jakku Vero Moda / Laukku Ralph Lauren / Silmälasit MODO *saatu

Illalla varmaan matkat varataan, joten toivottavasti tulee paljon suosituksia!? ;)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Eilisen asu ja matkakuume”

 1. Tosi kiva asu taas kerran :>

  Ei saa puhua reissusta, mulla on kauhea matkakuume! :D Haluisin just jonnekin Kreikkaan ottaa aurinkoa. Onneksi Suomessakin on nyt näin ihana ilma, puuttuu vaan se uima-allas tai meri pihalta!

  • Kiva kuulla, kiitos. :) Joo, sanos muuta. Ihanaa kyllä, että Suomessakin on lämmin mutta on se aina ihan eri asia lähteä reissuun. ;)

 2. Ei liity aiheeseen millään tavalla mut ku oon kattonu näitä siub viime päivien asukuvia ni eiks siul oo kuuma noi pitkis vaatteis? ;o Ite hyvä et pystyn paitaa pistää päälle ku on jo sillo nii lämmin :D

  • Päivät oon toimistotyössä ja käytän jakkua hyvin pitkälti, siksi ehkä hieman outoa kulkea ulkonakaan vielä kovin vähissä vaatteissa. Ja itseasiassa aina kun nää kuvat on otettu niin on ollut jo ilta eli ei mikään super hiki. :D En oo varmaan saanut vielä sitä kesävaatemoodia päälle. :)

 3. Kyllä voisin Kreikkaan mennä ehdottomasti uudestaankin! Rhodoksella oltiin. :)
  -L

 4. Moikka! Olin itse juuri viime vuonna keväällä Agios Nicolauksessa ja itseasiassa just samassa hotellissakin, tosin ilman all inclusivea mutta voin suositella ! Ei oltu ihan sesonkiaikaan, joten moni ravintola yms oli siihen aikaan vielä kiinni ja hotelliakin oltiin vasta availemassa. Hotelli oli tehty vuoren rinteeseen joten päivän aikana sai kivuta ylös alas moneen kertaan, mutta eipä se haitannut ja hotellin ylä-uima-altaalta oli kyllä tosi mahtavat näköalat :) Kreikka muutenkin on niin ihana maa <3

  • Okei, mukava kuulla! :) Joo mielestäni hotelli oli rakennettu juuri ihanasti rinteeseen, saapahan ainakin hyötyliikuntaa! :D Ja merinäköala vahvisti tuon hotellivalinnan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta