Sisustuskärpäsen puraisu ja arvonnan voittaja

”Naisille tulee aina tasaisin väliajoin sellaisia pyrähdyksiä, että ne alkaa pesänrakennus hommiin.” Näin totesi mieheni toissapäivänä, kun tuskastuin kodissamme ja aloin järjestelemään kaikkea ihan hullun lailla. Mutta noinhan se menee, hahah. :D Tiedättekö, kun välillä iskee sellainen sisustuskuume, että haluaisi tuskaisesti laittaa koko asunnon uuteen uskoon. Mulle tuli pitkästä aikaa tuollainen fiilis keskiviikkona ja tuskailin asuntomme tilan kanssa. Ensimmäistä kertaa musta tuntui, että kotimme on AIVAN liian pieni ja yksinkertaisesti täynnä tavaraa. En ollut aikaisemmin ajatellut, että pesäämme voisi sopia joku toinenkin järjestys mutta päähänpistosta ryhdyin tuumasta toimeen. Nyt kodissamme on uusi kiva järkkä, mikä toimii siellä itseasiassa kymmenen kertaa paremmin kuin se entinen! Järjestys tuo asuntoon etenkin valoa ja tilavuutta. 

Lisäksi hankin meille Kodinykkösestä muutaman uuden sisustuselementin ja ensi viikolle sovittiin Millan kanssa Ikea-treffit. Telkkaritasohan meillä on tällä hetkellä sellainen matala, joten ajattelin siihen uuden korkeamman ostamista. Sellainen olisi paras, jossa olisi useampia laatikoita tai lokeroita joilla saisi lisää säilytystilaa. :) Eli ”koti kesäksi uuteen uskoon” -projekti starttasi niinkuin nyt! ;) Mitä te muuten pidätte noista sisustuskirjaimista? Mietin alkuun, että ovatko ne vähän leimit, kun niitä niin monella on mutta joku niissä sitten kuitenkin vetosi muhun. Nyt ne koreilevat meidän ikkunalaudalla, tosin saavat kuitenkin jäädä ainoiksi kirjaimiksi meidän kodissa. Onko moni muu kokenut sisustuskärpäsen puraisua näin kevään-ja kesän tullen? Valo lisääntyy ja koti alkaa näyttämään sille, että tarvii uudistusta!?

Olin muuten ihan tyystin unohtanut Björn Borg-lahjakortin voittajan julkistamisen, joten se vielä tähän postauksen loppuun. Sinulle Maaria lähtee siis 50 euron lahjakortti, saat piakkoin sähköpostia arvontaan liittyen. :)

”http://bjornborg.scene7.com/is/image/bjornborg/411421_994_1?$BB190$
Juoksuhousuja kaipaisin kovasti, mutta niiden korkea hinta on esteenä ostamiselle.. Enkä haluaisi ostaa henkkamaukalta, sillä haluan laadukkaat ja oikeasti kestävät housut:) Nuo vaikuttais ulkonäöllisesti miellyttäviltä ja varmasti ovat päälläkin!”
[email protected]
On my way

3 vastausta artikkeliin “Sisustuskärpäsen puraisu ja arvonnan voittaja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta