Kokovaaleanpunainen

Olen aina rakastanut haalareita. Jos pitää sanoa joku vaate mikä on sitä ns. ominta niin itselleni se on juurikin haalari. En ole koskaan ollut kovin innokas mekkojen ja hameiden käyttäjä. Jotenkin mekossa on aina se fiilis, että kriittiset paikat kohta paistaa, istuminen on hankalaa ja joudut seuraamaan kokoajan tilannetta. Paitsi nyt tietysti maximekot ja hameet, niissä meininki on parempi, koska pituus takaa ns. varman suojan. Hahah. :) No mutta makuasioita nämäkin lienevät. Haalareissa on vaan sitä jotain, ne ovat hieman erikoisempia ja niiden pukeminen vaatii pientä rohkeutta käyttäjältään.

Piipahdin eilen Zarassa nopean rundin ja katselin jotain kivaa vaatetta tämän illan terdejuhliin. Ystävälläni on siis terassikauden avajaiset kodissaan ja tarkoitus olisi illemmalla suunnata sinne katsomaan ainakin Suomen peli ja ehkä jatkaa siitä vielä iltaa. Zarasta siis löytyi tämä ihana hieman maalarin haalaria muistuttava kokoasu. Toimii mielestäni kivasti arjessa matalien kenkien kanssa mutta kivastihan tästä saa juhlapuetin, kun heittää korkkarit jalkaan! Mitäs te pidätte haalareista? Entäs tästä minun löydöstäni? :)

Eilen haettiin sushia ja pizzaa joiden kanssa suunnattiin Lenininpuiston kallioille. 
Oli aivan mielettömän ihana sää vielä kahdeksan maissa. Kesä on kyllä niin parasta aikaa! <3
Sandaalit Dinsko / Haalari Zara / Sormus Sari Isosomppi Design / Aurinkolasit Ray-Ban

Mutta nyt suuntaan käristämään itseäni, olen niin kalpea!


On my way

21 vastausta artikkeliin “Kokovaaleanpunainen”

 1. Haalarit on kyllä upeita ja oon sellasen miettinyt itsekin hommaavani! Mä oon vaan miettiny, et hirveen vaivalloista esimerkiksi vessassa käyminen tollanen päällä, kun täytyy sit riisua puoliksi :D

  • Kannattaa kyllä! Hahah, niin no sepä siinä! Se on kyllä hankalaa ja työlästä mutta kyllä sen kestää. ;)

 2. Aivan ihana! :) itsekin tykkään haalareista kovasti, sopii arkeen ja juhlaan ja niissä on sellasta särmää ;)

 3. Ei oo kyl mun makuun.. Kiva väri mutta malli ei oikeen nappaa. Toivottavasti saat muuten pian vatsavaivasi kondikseen, näytät tosi laihalta :( Miten muuten se proggis on edistynyt?

  • Kaikkia ei voi tosiaan miellyttää ja kiva, että sanot sen suoraan. :) No vähän siis sille vaikuttaa, että toistaiseksi vältän maitotuotteita- ja gluteenia, koska maha voi ilman noita niin hyvin. Voin kyllä siis todella hyvin tällä hetkellä, eli toistaiseksi en jaksa ottaa murhetta mistään ulkoisesta vaikka olisinkin laihtunut. Viihdyn hyvin vartalossani ja mulle on tärkeintä se, että saan vatsan kuntoon ja löydän balanssin ruokavalionkin suhteen. :)

  • Mä katselin tätä ihaillen jo silloin ku julkaisit tän blogin, mutta unohdin koko haalarin sitten kun harvemmin käyn Zarassa.
   Eilen satuin siellä pyörimään ja löysin alesta tämän ihanuuden, hintaakin oli vain 12,95€. Pakkohan se oli heti ostaa :)
   Ootko itse tykännyt? Sun päällä tätä ei oo kuvissa ainakaan enää näkynyt, onko liian kuuma vai eikö miellyttänytkään?
   Koetko muuten että tämä sopii töihin, lähinnä juuri toimistoon?

 4. En oo ennen kommentoinu sun blogiin. Mutta aivan ihana haalari ja todella ihania kuvia!! Oiii! :) Sun blogin laatu vaan nousee! :) Mukavaa kesää!

 5. Näyttää jotenkin liian kireältä,tiukalta haalariksi ja tukalan hiostavalta koville helteille. En ehkä itse olisi valinnut vaaleanpunaista väriksi.

  • Itse en nähnyt muuta väriä tästä kuin vaaleanpunaisen. :) Ja mä itseasiassa kyllä diggaan, pastellit on tän kesän juttu. ;) Mutta tosiaan eihän kaikki tykkää kaikesta, joten arvostan aina suoria mielipiteitä.

  • Kiitos paljon! Kannaa kyllä kokeilla, varmasti sopivat. :) Ahaa, pitääpäs kurkata!

 6. En oo koskaan nähny aikasemmin kellään kivaa haalaria mutta tää on kyllä jo ihan ok. Mutta ei tää kyllä sovi juuri kellekkää muulle varmaan ku sulle, just sen takia ku oot niin laiha ( Ja EN SANONU pahalla,vaan nimenomaan hyvällä) Mulle tää ei sopis koska oon sellanen keskivartalolöllerö ….

 7. Ja hei äskeiseen kommenttiini on pakko lisätä että vaikka oletkin ehkä syömisongelmiesi takia todella laiha tällä hetkellä, et mun mielestä ole todellakaan sairaan tai liian laihan näköinen. Mun mielestä näytät silti terveeltä ja onhan sulla lihaksiakin jonkun verran, liian laihalla ei niitä kyllä ole ;) Että elä huoli noista ilkeistä ”sä oot liian laiha” kommenteista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta